Kinderkraft autosjedalica ONETO3 i-Size 9-36 kg (76-150 cm) – Harbour Blue
145,90  125,47  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft autosjedalica ONETO3 i-Size 9-36 kg (76-150 cm) – Harbour Blue

125,47 

 

Autosjedalica ONETO3 i-Size 76-150 cm Kinderkraft

Certificirana sigurnost i bezgranična udobnost garancija su uspješnog putovanja. Zbog brige za male putnike stvorena je ONETO3 i-Size, usklađena s najnovijim standardom R129 i-Size autosjedalica. Namijenjena je djeci od 76 do 150 cm rasta (od 15 mjeseci do oko 12 godina).

Autosjedalica ima ISOFIX sustav i TOP TETHER pojas što jamči jednostavnu i pravilnu montažu u automobil. Opremljena je namjenskim sigurnosnim sustavima, kao što su SIDE PROTECT SYSTEM, koji pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnih sudara, te H-GUARD SYSTEM, tj. 3-slojni, ojačani naslon za glavu koji štiti glavu i vrat djeteta tijekom nesreće. Ovo je autosjedalica koja će štititi Vaše dijete godinama.

Standard i-Size
Autosjedalica ONETO3 i-Size zadovoljava zahtjeve najnovijeg standarda R129 i-Size. Zahvaljujući njoj stječete mir za sigurnost mališana i možete se usredotočiti na vožnju automobila. ONETO3 i-Size nasljednica je kultnog modela ONETO3, dobitnika visoke ocjene ADAC organizacije.

Najviša razina sigurnosti
Visoke, ojačane bočne zaštite (SPS) apsorbiraju energiju nastalu tijekom bočnog udara i sprječevaju da dopre do djeteta. Štite ramena i bokove mališana u slučaju sudara. Za zaštitu glave zaslužan je H-GUARD SUSTAV – 3-slojni naslon za glavu s memory pjenom, koja apsorbira nastalu energiju i raspršuje je zahvaljujući slojevima, sprječavajući da dopre do osjetljivih dijelova djetetovog tijela.

Jednostavna montaža na ISOFIX
Zahvaljujući ISOFIX sustavu, autosjedalicu možete montirati u automobil samo u nekoliko trenutaka. Prilikom prijevoza mlađe djece potrebno ju je dodatno vezati TOP TETHER pojasom. Oba sustava imaju indikatore koji jamče ispravnu montažu. Stariju djecu po želji možete prevoziti u automobilu i bez ISOFIX konektora.

Funkcija RECLINING
Autosjedalalica integrirana je s bazom i omogućuje podešavanje kuta nagiba u odnosu na sjedalo automobila – možete to učiniti jednom rukom, tijekom cijelog razdoblja korištenja. Autosjedalicu jednostavno možete postaviti u jedan od 5 položaja. To utječe ne samo na udobnost putovanja, već i na sigurnost djeteta.

EASY GROW SYSTEM
Naslon za glavu se može podesiti i postaviti čak i na 18 razina. EASY GROW SYSTEM omogućuje istovremeno podešavanje naslona za glavu i pojaseva – i to samo jednom rukom. Ne zaboravite da pravilno podešen naslon za glavu povećava sigurnost djeteta tijekom sudara! Pojaseve možete spremiti u sjedalicu kada je dijete dovoljno staro da koristi sigurnosne pojaseve ugrađene u automobilu.

Uklonjivi umetak
Zbog brige za udobnost malih putnika, autosjedalica ONETO3 i-Size opremljena je uklonjivim umetkom za najmlađu djecu. Zahvaljujući njemu, mališanu će biti udobno, a smanjit će se također prostor između djetetovog tijela i autosjedalice, što povećava sigurnost. Umetak se može ukloniti u bilo kojem trenutku.

Komfor dugih putovanja
ONETO3 i-Size ima udobno, široko sjedalo, a presvlake su izrađene od sigurnih i ugodnih na dodir materijala. Navlaku možete prati u perilici rublja, zahvaljujući čemu dulje će zadržati svjež, čist izgled. Osim toga, ova autosjedalica pogodna je i za roditelja – ima sa strane kvačice za pojaseve, što olakšava stavljanje djeteta u autosjedalicu.

Izvedba:
Materijali:
Oklop i baza: visokokvalitetna plastika
Presvlaka: poliester
Naslon za glavu i sjedalo: pjena

Sklopljena: 58 x 44 x 58 cm
Rasklopljena: 58 x 44 x 78 cm

Unutarnja dužina sjedala 32
Dužina autosjedalice (u ležećem položaju) 58
Vanjska širina sjedala 43
Unutarnja širina sjedala (upotrebljiva) 32
Vanjska širina 47
Unutarnja visina Min 48
Unutarnja visina Max 74
Vanjska visina Min 58
Vanjska visina Max 78
Unutarnja širina naslona za leđa (min-max) 32-38
Vanjska širina naslona za leđa 46
Vanjska širina naslona za glavu 38
Unutarnja širina naslona za glavu 27,5

Težina: 11kg