MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA PRO ECO I-SIZE 0-18 kg – AUTHENTIC GRaphite
464,90  381,22  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA PRO ECO I-SIZE 0-18 kg – AUTHENTIC GRaphite

381,22 

Od rođenja do cca 4 godine Od 40 do 105 cm visine Od 0 do 18 kg

Za roditelje ništa nije važnije od sigurnosti i udobnosti svoje djece. Zato je Mica Pro Eco i-Size naše mjerilo sigurnosti. Ne samo da je izrađena u skladu s najvišim sigurnosnim standardima i-Size, već kombinira najbolju udobnost u klasi s planetarnim inovacijama kako bi stvorio prvu održivu autosjedalicu te vrste. Ova autosjedalica od rođenja koristi Eco Care, što znači da je izrađena iz 100% reciklirajuće tkanine. Zaštita od bočnog udara G-CELL 2.0 dodaje dodatnu ugrađenu zaštitu i pruža maksimalnu zaštitu s poboljšanom 3D apsorpcijom udara iz više kutova, kako bi se osigurala sigurnost vaše bebe.

Mica Pro Eco je autosjedalica sa rotacijom od 360˚ dizajnirana za vašu udobnost. Zahvaljujući Easy-in sustavu pojasa, nevjerojatno je brzo i jednostavno staviti svoje dijete u automobil i izvaditi ga iz njega. Postavlja se brzo i jednostavno putem ISOFIX instalacije, a potporna noga osigurava stabilnost. Kao prva održiva autosjedalica te vrste, Mica Pro Eco rotirajuća autosjedalica čini proces donošenja odluka lakim za vas.

Kao roditelji, želimo svojoj djeci pružiti najbolji početak u životu. Bez kompromisa, Mica Pro Eco rotirajuća autosjedalica zaista pruža zaštitu. Može se koristiti od rođenja zahvaljujući udobnom ulošku Baby-hugg, sve dok vaše dijete ne navrši 4 godine (od 40 do 105 cm visine/ od 0 do 18 kg). To su četiri godine putovanja u najsigurnijem položaju okrenutom prema natrag s ovom autosjedalicom. Bilo da se radi o novorođenčetu ili malom djetetu, sigurnosni pojasevi s 5 točaka koji se lako postavljaju uvijek će čuvati vašu bebu sigurnom.

Mica Pro Eco rotirajuća autosjedalica pruža veću udobnost nego bilo koja Mica prije. Dizajnirana s poboljšanim kutovima nagiba, pruža najbolju udobnost spavanja u klasi za vaše dijete na putovanju. S većim ClimaFlow panelima i prozračnim tkaninama za maksimalnu cirkulaciju zraka, vaše će dijete uvijek ostati na ugodnoj temperaturi. S višestrukim položajima naslona i dodatnim podlogama, možete biti sigurni da će vaš mališan uvijek biti jastučić i udoban u ovoj autosjedalici od rođenja. To je win-win; udobno dijete, roditeljima znači mir tijekom vožnje.

Karakteristike

Dob djeteta:0 mj+
Boja:Crna
Varijanta Proizvoda:1
Naziv varijante proizvoda:Authentic Black
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Montiranje u autu:Isofix
Smjer sjedala:Prema naprijed/nazad
ADAC ocijena:VRLO DOBAR (2,1)
Dimenzije:D 45 x V 73 x Š 66 cm
Težina paketa:18 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA PRO ECO I-SIZE 0-18 kg – AUTHENTIC GRaphite”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)