Kinderkraft autosjedalica Safety Fix 2 9-36 kg (76-150 cm) – Grey
105,90  91,04  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft autosjedalica Safety Fix 2 9-36 kg (76-150 cm) – Grey

91,04 

Autosjedalica SAFETY FIX 2 i-Size 76-150 cm Kinderkraft

SAFETY FIX 2 i-Size je autosjedalica dizajnirana za sigurnost Vašeg djeteta. Namijenjena je djeci visine od 76-150 cm (od cca 15 mjeseci do 12 godina ili 9-36 kg). Autosjedalica je u skladu s najnovijim standardom R129 i-Size – u kombinaciji s jednostavnom ugradnjom u automobil (ISOFIX i TOP TETHER) te posebnim sigurnosnim sustavima, SAFETY FIX 2 i-Size je sigurna autosjedalica koja će Vam služiti nekoliko godina.

Autosjedalica savršeno odgovara i većoj i manjoj djeci. Ima široko, duboko sjedalo i odvojivi, modularni umetak za malu djecu. Autosjedalicu također možete prilagoditi sjedalu u automobilu, zahvaljujući čemu će još preciznije prianjati, što povećava sigurnost tijekom putovanja.

Najnoviji standard

SAFETY FIX 2 i-Size zadovoljava najnoviji standard R129 i-Size, zahvaljujući čemu možete biti sigurni da je to sigurna autosjedalica. Prošla je pozitivno sve testove sudara.

Autosjedalica koja će Vam služiti godinama

SAFETY FIX 2 i-Size raste zajedno s djetetom. Namijenjena je djeci od 15 mjeseci starosti do 12 godina (76-150 cm visine, 9-36 kg), tako da će Vam služiti godinama.

Sigurnosni sustavi

Autosjedalica je opremljena sustavom H-GUARD SYSTEM, odnosno 3-slojnim naslonom za glavu s memory pjenom, koji učinkovito štiti glavu i vratni dio. Osim toga, SIDE PROTECT SYSTEM, tj. široke i visoke bočne zaštite, apsorbiraju energiju nastalu tijekom udara i spriječe da dopre do djeteta.

Jednostavna montaža

Autosjedalicu se montira na ISOFIX i TOP TETHER pojas. Oba mehanizma imaju indikatore ispravne ugradnje, što eliminira rizik od nepravilne montaže sjedalice u automobil. Kad pokažu zelenu boju – možete sigurno krenuti na put.

Prilagođena djetetu

Autosjedalica ima široko, duboko sjedalo – idealno za veću djecu. A za male bebe predviđeni je modularni umetak.

Savršeno odgovara automobilu

Lako možete podesiti kut naslona za leđa – zahvaljujući tome, autosjedalica će još bolje prianjati uz fotelju automobila, što znači da će biti još sigurnija.

Jednostavno podešavanje pojaseva

Zahvaljujući sustavu EASY GROW SYSTEM, možete istovremeno podešavati pojaseve i naslon za glavu (12 razina). Unutarnji pojasevi s 5 točaka sa štitnicima, po potrebi možete spremiti u sjedalo bez skidanja. SAFETY FIX 2 i-Size ima elastike za držanje pojaseva kada mališana stavljate u autosjedalicu.

Udobnost korištenja

Autosjedalica ima uklonjivu presvlaku koju možete očistiti u nekoliko trenutaka. Materijal je prozračan, što će mališanu osigurati udobnost tijekom vožnje po vrućem vremenu. Osim toga, SAFETY FIX 2 i-Size ima dodatnu, mekanu pjenu u sjedalu. Čak ni višesatna putovanja neće biti problem za dijete.

Materijal:

Presvlaka: poliester
Oklop: PP

Dimenzije: 60,5-82,5 x 44 x 49 cm (visina, širina, dubina)

Težina: 7,75 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kinderkraft autosjedalica Safety Fix 2 9-36 kg (76-150 cm) – Grey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)