NENO GATO2 Baby monitor s kamerom
126,90  107,87  Dodaj u košaricu
Akcija!

NENO GATO2 Baby monitor s kamerom

107,87 

 

Neno Gato 2 – baby monitor s kamerom

Neno Gato 2 je poboljšani nasljednik Neno Gato baby monitora. Uređaj se sastoji od kamere koja se odnosi na “mačju” tematiku i prijenosnog prijemnika, zahvaljujući kojem možete cijelo vrijeme držati bebu na oku. Uređaj je opremljen funkcijom dvosmjerne komunikacije koja Vam omogućuje ne samo da čujete bebin plač, već i da mu šapnete. Domet signala je do 50 m u zatvorenom prostoru i do 260 m na otvorenom. Sve to za Vašu udobnost i sigurnost vašeg djeteta. Prijemnik ima ugrađenu bateriju koja omogućuje višesatni rad nakon punjenja. U slučaju kamere, potrebno je spojiti na napajanje.

NOĆNI NAČIN

Miran san za dijete i roditelje osigurava noćni način rada. Zahvaljujući njemu, bez problema možete bdjeti nad svojim djetetom, čak i u potpunom mraku. Baby monitor Neno Gato 2 automatski uključuje infracrvene LED diode kada se svjetla ugase, tako da je slika kamere uvijek jasna. IR rasvjeta je nevidljiva ljudskom oku, tako da neće probuditi vašu bebu iz sna.

DVOSMJERNA KOMUNIKACIJA

Gato 2 monitor za bebe informira Vas o tome što se događa u dječjoj sobi čak i kada ste zauzeti drugim obavezama. Sve što trebate učiniti je uključiti glasovnu komunikaciju u uređaju i čut ćete sve što se događa s Vašim djetetom, čak i sa zatvorenim vratima. Dijete može čuti i Vas. Ovu funkciju možete koristiti čak i kada vaše dijete odraste – možete ga, primjerice, pozvati na večeru.

PREGLED UŽIVO

Dnevne obaveze, odmor, mala zadovoljstva – ne morate ih se odreći kako biste svojoj bebi osigurali udobnost sigurnog sna. Zahvaljujući jasnom zaslonu, Neno Gato 2 omogućuje vam da neprestano promatrate svoju bebu.

STALNA NJEGA

Baby monitor ima ugrađenu bateriju. Zahvaljujući tome, možete ga ponijeti sa sobom bez brige da će ostati bez struje. Možete ga puniti pomoću priloženog strujnog adaptera.

VELIKI ZASLON

Veliki zaslon znači mirne roditelje. Prijenosni prijemnik u baby monitoru Neno Gato2 ima ekran od 2 inča na kojem možete lako vidjeti spava li beba u pravilnom položaju ili se probudila pa traži Vašu pozornost.

PRIJENOSNI PRIJEMNIK

Baby monitor Neno Gato 2 sastoji se od odašiljača s kamerom koji postavljate u dječju sobu i laganog prijenosnog prijamnika koji uvijek možete imati sa sobom. Komunikacija se temelji na radio valovima – potpuno sigurna za Vaše dijete i Vas. Baby monitor mora biti spojen na napajanje.

VELIKI DOSEG RADA

Možete mirno popiti kavu, odmoriti se, otići u kupaonicu, pa čak i u vrt. Bežični i veliki radni domet Neno Gato 2 monitora za bebe jamče vam odličan prijem do 260 metara! Kako biste dobro njegovali svoje dijete i pazili na njegov miran san, ne morate se odreći svojih užitaka i svakodnevnih rituala.

UGRAĐENE USPAVANKE

Zahvaljujući zvučniku koji omogućava dvosmjernu komunikaciju, Neno Gato2 video baby monitor može i uspavati vaše dijete. Ugrađene melodije od 8 uspavanki će umiriti vašu bebu i učiniti joj vrijeme ugodnijim.

VOX NAČIN PRIPRAVNOSTI

Ljubazni prema djetetu, ljubazni prema planetu – u našem baby monitoru možete aktivirati i regulirati Vox stanje pripravnosti. Ovo je ekološki način mirovanja koji štedi trajanje baterije. Kamera će se automatski probuditi kada registrira buku u dječjoj sobi.

SENZOR TEMPERATURE

Mnogi roditelji tek nakon rođenja djeteta otkriju da nisu u mogućnosti uvijek bdjeti nad svojim djetetom i promatrati ga 24 sata dnevno. Za to služe monitori za bebe. Neno Gato 2 omogućuje i praćenje temperature u prostoriji – lako možete provjeriti je li vašem djetetu prevruće ili prehladno.

NJEGA ZA STARIJE OSOBE

Također, ovo je izvrstan način za praćenje starijih ili bolesnih osoba. Dvosmjerna komunikacija, mjerenje temperature okoline – ovo je također korisno za starije osobe.

Dimenzije:
(prijemnik) 62x126x24 mm, (kamera) 62x110x60 mm

Težina:
Prijemnik 94 g, kamera 67 g

Raspon signala:
do 260 m (vani), do 50 m (unutra)

Kut gledanja kamere:
70 °

Kataloški broj: NEN-MAM-NN006

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NENO GATO2 Baby monitor s kamerom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)