Kinderkraft Dvostrana podloga za igru Matty2
45,90  39,47  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft Dvostrana podloga za igru Matty2

39,47 

Kinderkraft Matty 2 je dvostrana prostirka koja je idealan proizvod za Vašeg znatiželjnog mališana. Za Vaše dojenče pod je najbolje igralište – s njegove razine dijete intenzivno istražuje okolinu. Važno je da se mališanu tijekom boravka ili kretanja u prostoru dnevnog boravka osigura sigurnost za daljnje istraživanje svijeta.

S jedne strane, ima privlačnu ilustraciju, gdje mališan može razviti svoju maštu. S druge strane, podloga je idealno mjesto za okretanje, učenje puzanja i prve korake!

Podloga je debljine 1 cm, zahvaljujući čemu savršeno izolira dijete od hladnog tla. Mješavina gume i pjene omogućila je stvaranje mekog i istovremeno sigurnog proizvoda. Sloj s geometrijskim uzorkom ima neklizajuću strukturu, zahvaljujući kojoj se dijete može igrati koliko želi bez gubitka stabilnosti i sigurnosti.

Novi način savijanja – više ga ne morate motati u neudobnu, veliku rolu – potreban Vam je samo trenutak da složite prostirku i pripremite je za putovanje, stavljajući je u priloženu torbu.

Podloga se čak može staviti u vrt, gdje će dijete moći provoditi vrijeme na otvorenom i otkrivati prirodu.

Udobno i sigurno
Kinderkraft Matty 2 ne pruža djetetu samo udobnost, već i sigurnost. Podloga je izrađena od mješavine gume i pjene, zahvaljujući čemu je izuzetno mekana, a opet – otporna na deformacije. Matty 2 je dvostrana podloga od koje jedna strana ima protukliznu strukturu.

Dvije strane medalje
Matty ima dvije strane – jedna od njih, ilustrirana, potaknut će bebinu maštu i potaknuti dijete na igru. Još jedna, ukrašena geometrijskim uzorkom, uklopit će se u svaki interijer i obogatiti ga svojim dizajnom.

Lako za nošenje
Podloga se može sklopiti u nekoliko sekundi i premjestiti u drugu sobu ili u vrt. Zahvaljujući tome, mališan se može igrati bilo gdje, a njegove će igre biti sigurne. U setu se nalazi i praktična transportna torba.

Težina: 1,53 kg
Dimenzije (D x Š x T): 197 x 147 x 1 cm
Sklopljene dimenzije: 75 x 11 x 41,5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kinderkraft Dvostrana podloga za igru Matty2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)