Tricikl Coccolle Velo – Purple
165,00  132,00  Dodaj u košaricu
Akcija!

Tricikl Coccolle Velo – Purple

132,00 

Nakon što vaš mališan samo malo naraste i bude spreman za novu avanturu u prirodi, Coccolle Velo Air je sigurno jedna od bebinih omiljenih igračaka

Nakon što vaš mališan samo malo naraste i bude spreman za novu avanturu u prirodi, Coccolle Velo Air je zasigurno jedna od bebinih omiljenih igračaka. Tricikl se može koristiti počevši od dobi od 9 mjeseci, do cca. 6 godina, a to je moguće zahvaljujući višestrukoj funkciji.
Više ne morate brinuti o udobnosti bebe, jer je osigurana mekom navlakom koja oblači stražnje sjedalo tricikla, kao i donje sjedalo. Stražnje sjedalo se može namjestiti po nagibu, kako bi mališan imao udoban položaj tijekom povremenog spavanja, a reverzibilno sjedalo omogućuje siguran nadzor tijekom dnevnih šetnji.
Mališan će uvijek biti siguran, uz pomoć sigurnosnih pojaseva u 3 točke i zaštitnog branika koji neće dopustiti pad tijekom vožnje. Upravljačka poluga tricikla je sklopiva, kako bi se omogućilo dublje naginjanje sjedala dok je postavljen licem prema roditelju.

Kompaktan i jednostavan za korištenje, Coccolle Velo Air tricikl opremljen je intuitivnim sustavom preklapanja, metalnim okvirom, matičnom polugom podesivom po visini, kočnicama na stražnjim kotačima, štitnicima za blato, čime se kombiniraju visokokvalitetni materijali s najnovijim tehnologijama iz domena dječjeg tricikla.
!PAŽNJA! Ne koristite upravljač kao polugu za penjanje uz rubno kamenje ili druge neravnine terena!
Oslonac za noge omogućit će mališanima da odmore svoja mala umorna stopala tijekom šetnje, omogućujući udoban položaj. Oslonac za noge je odvojiv i može se potpuno zamijeniti kada beba dovoljno naraste.
Prednji kotač opremljen je sustavom „free-wheel” koji se aktivira pritiskom na gumb. Ovaj sustav omogućuje zaključavanje prednjeg kotača osim pedala, ako je beba premala za pedaliranje.

Karakteristike:
– Okretno sjedalo i podesivo stražnje sjedalo;
– EVA kotači;
– Sklopiva kormila za bebe;
– Metalni okvir;
– 2 vrste naslona za noge, za različite uzraste;
– Integrirane funkcije poput kolica
– Pouzdan sustav kočenja zahvaljujući dvostrukim kočnicama na stražnjim kotačima;
– Free-wheel sustav, koji omogućuje blokiranje prednjeg kotača osim pedala, kada je beba premala za pedaliranje;
– Velika, rastezljiva košara za prtljagu, za bebine predmete;
– sigurnosni pojasevi u 3 točke;
– Integrirani roditeljski upravljački sustav;
– Podesiva kapuljača;
– Navlaka za sjedalo od spužve i tekstila;
– Sustav koji se lako sklapa;
– Po visini podesiva matična šipka za upravljanje.Tehnički podaci

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tricikl Coccolle Velo – Purple”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)