Sirona G i-Size Comfort – Lava Grey
269,95  237,56  Dodaj u košaricu
Akcija!

Sirona G i-Size Comfort – Lava Grey

237,56 

Autosjedalica okrenuta unatrag napravljena da štiti, s 50% višim razinama sigurnosti¹. Sirona G i-Size ima rotaciju od 360° što čini ukrcavanje tako jednostavnim. Integrirana linearna zaštita od bočnog sudara i sveobuhvatna ventilacija čine vaše dijete sigurnijim i hladnijim.

Dob: 3 mj. – cca. 4 godine
Težina:19 kg
Regulacija: UN R129/03

Kompatibilno samo s bazom G:

Kataloški broj: 523001205

 

Tehnički podaci:

 • Dobni raspon: Od cca. 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja s umetkom za novorođenče)
 • Visina djeteta: 61 – 105 cm (od 40 cm s umetkom za novorođenče)
 • Težina djeteta: Max. 19 kg
 • Propis o odobrenju: UN R129/03

360° udobnost i sigurnost

Recite pozdrav putovanju okrenutom unatrag s CYBEX Sirona G i-Size autosjedalicom, s do 50% višim razinama sigurnosti¹ za vaše dijete. Inovativna rotacija od 360° čini ukrcavanje i iskrcavanje puno jednostavnijim za roditelje jer je dijete postavljeno u položaj koji mu je lakše rukovati. Kad se ukrcaju, bit će im hladno i udobno bez obzira na vremenske uvjete, sa sustavom ventilacije sa svih strana s posebnom mrežastom tkaninom koja povećava prozračnost za faktor šest². Pametno integrirani linearni sustav zaštite od bočnog sudara pruža pojednostavljenu, pojačanu zaštitu u slučaju bočnog sudara. Kao dio obitelji Modular G, baza koju ste imali za Cloud G i-Size savršeno pristaje ovom sjedalu: stalna sigurnost prve četiri godine.

Upute za njegu:

 • Presvlake od tkanine perive u perilici na 30°C

Kompatibilan sa:

 • Baza G
 • Držač za čaše u autosjedalici
 • Sirona G Line Inlay za novorođenče
 • Ljetna navlaka Sirona G Line
 • SensorSafe 4-u-1 komplet za malu djecu
 • ISOFIX vodilice

Reference
¹ U usporedbi s istim sjedalom okrenutim prema naprijed u slučaju frontalnog sudara. Rezultat internog testiranja korištenjem ADAC-ovih kriterija za ispitivanje prednjeg sudara iz 2022.
² U usporedbi s konvencionalnim presvlakama za autosjedalice.

Do 50% više razine sigurnostiPutovanje okrenuto suprotno od smjera vožnje obavezno je dok vaše dijete ne napuni 15 mjeseci. Sirona G i-Size pruža do 50% više razine sigurnosti u položaju okrenutom prema natrag¹. U slučaju prednjeg sudara, djetetovo tijelo se gura uz podstavljenu školjku autosjedalice, minimizirajući kretanje i smanjujući sile na vrat. Siguran položaj na koji možete računati do djetetove 4 godine.

Jednostavno ukrcavanje i iskrcavanjeInovativni mehanizam rotacije od 360° olakšava postavljanje vašeg djeteta u pravi položaj za ulazak ili izlazak iz automobila, čak i kada je sjedalo nagnuto. Okrenite sjedalo jednom rukom: puno brže i puno bolje za vaša leđa.

Jedna baza – dva sjedala: ​Dizajniran da pokrije njihove prve 4 godineKao dio modularne G obitelji, Cloud G i-Size i Sirona G i-Size staju na bazu G. Nakon što vaše dijete preraste autosjedalicu za dojenčad, Sirona G i-Size postavlja se na bazu sa samo jednom klik. Zahvaljujući ISOFIX instalaciji, to je siguran temelj za prve četiri godine (baza G dostupna zasebno).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sirona G i-Size Comfort – Lava Grey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)