MAXI-COSI KIŠOBRAN KOLICA LARA2 – ESSENTIAL GRAPHITE
249,90  219,91  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI-COSI KIŠOBRAN KOLICA LARA2 – ESSENTIAL GRAPHITE

219,91 

Maxi Cosi Lara2 kolica se mogu koristiti od rođenja do 4. godine – od 0 do 22 kg.

ULTRA KOMPAKTNA

male težine

PODSTAVLJENO I

PROZRAČNO SJEDALO

DVIJE KOŠARE

KOMPATIBILNA SA

AUTOSJEDALICAMA

Maxi Cosi Lara2 kolica se mogu koristiti od rođenja do 4. godine – od 0 do 22 kg.

Uz lagana kompaktna kolica Lara2 obiteljske šetnje su moguće od prvog dana. Zahvaljujući kompatibilnosti sa autosjedalicama i laganom preklapanju, nema smisla čekati istraživanje svijeta. Lara2 kolica su izuzetno lagana i ima jedinstvenu mogućnost preklapanja jednom rukom. 

Spremni na putovanje od rođenja do 4. godine, nema mjesta koje ne možete posjetiti sa ovim kolicima. Zbog male veličine možete ih lako pospremiti na malim mjestima što je savršeno za urbane obitelji i putnike.

Lagana dječja kolica za istraživanje svijeta. Teška samo 6,4 kg lako se skladište i mogu se nositi na ramenu pomoću naramenice. Brzo presavijanje jednom rukom omogućuje vam da kolica presavijete u tren. 

Kada idete u istraživanje svijeta sa svojim djetetom morate biti spremni, a Lara2 je tu da vam pomogne sa dvije košare za pohranu stvari. Košare su lako dostupne, jedna ispod sjedala, a druga iza sjedala. Gdje god krenete možete uživati sa svim potrebnim stvarima! 

Udobnost

Vaša udobnosi i praktičnost su na prvom mjestu. Kolica Lara2 možete koristiti od rođenja do 4. godine djeteta i učiniti ih kompatibilnim sa autosjedalicom za dijete (nisu kompatibilna sa autosjedalicama Tinca, Coral i Marble). Jednostavno učvrstite autosjedalicu na kolica uz adaptere (kupuju se odvojeno) i jednostavno ulazite i izlazite iz auta. Lara2 kolica imaju 3 položaja kako bi vaše dijete moglo uživati u spavanju kad mu je to potrebno.

Karakteristike

Dob djeteta:0 mj+
Boja:Crna
Varijanta Proizvoda:1
Naziv varijante proizvoda:Essential Black
Tip proizvoda:Kišobran kolica
Nosivost:22 kg
Smjer sjedala:Prema naprijed
Dimenzije:D 70 x V 104 x Š 50 cm
Težina paketa:8.2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI-COSI KIŠOBRAN KOLICA LARA2 – ESSENTIAL GRAPHITE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)