Maxi Cosi baza za autosjedalicu – Familyfix 360
279,90  229,52  Dodaj u košaricu
Akcija!

Maxi Cosi baza za autosjedalicu – Familyfix 360

229,52 

Jedinstvena rotirajuća baza s jednom rukom za 360 ° za brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalice. Razumijemo da djeca brzo odrastaju. Zbog toga smo osmislili jedinstvenu Family 360. Ova rotirajući sustav autosjedalica sljedeće generacije, koji se sastoji od rotirajuće baze FamilyFix 360 i kompatibilnih autosjedalica Pebble 360 ​​& Pearl 360, nosi vašu bebu od novorođenčeta do 4 godine starosti!

Maxi-Cosi FamilyFix 360 baza omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju autosjedalica Maxi-Cosi Pebble 360 ​​i Maxi-Cosi Pearl 360. A sve to možete bez naginjanja i naprezanja leđa.

INSTALACIJA

Naša baza FamilyFix 360 opremljena je ISOFIX konektorima i potpornom nogom kako bi osigurala najsigurniji, najlakši i najbrži način ugradnje vaših autosjedalica. Slijedite korake u našem korisničkom priručniku kako bi se pravilno instalirao u vaš automobil.

Jednom instalirani, možete ostaviti Maxi-Cosi FamilyFix 360 u automobilu i lako instalirati Maxi-Cosi autosjedalice pomoću Click & Go instalacije. Zahvaljujući ručki za rotaciju od 360 ° na osnovi, autosjedalice od 360 ° mogu se glatko i lako okretati samo jednom rukom – savršeno za zaposlene roditelje s punim rukama. Tehnologija FlexiSpin čini bazu da se okreće u bilo kojem ležećem položaju.

SIGURNOST

Vizualni indikatori i audio povratne informacije na podnožju obavještavaju vas kada je vaša autosjedalica ispravno instalirana, a TravelSafe rotacijska kontrola pruža mir, znajući da vaša beba putuje u položaju okrenutom unatrag do približno 15 mjeseci.

Maxi-Cosi FamilyFix 360 usklađen je s i-Size, zahvaljujući unatrag okrenutoj sposobnosti putovanja do 4 godine za dodatnu zaštitu glave i vrata.

Izgrađen za dugotrajnu uporabu, naša rotirajući sustav autosjedalica sljedeće generacije dizajniran je za nošenje vaše bebe od novorođenčeta do 4 godine starosti! Kompatibilne autosjedalice od 360 ° tako je lako rotirati, čak i jednom rukom.

Karakteristike

Dob djeteta0-4 god
BojaCrna
DimenzijeD 64 x V 88 x Š 40 cm
Težina paketa10.4 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Maxi Cosi baza za autosjedalicu – Familyfix 360”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)