Maxi-Cosi autosjedalica Titan Pro i-Size – Authentic Grey
384,88  327,15  Dodaj u košaricu
Akcija!

Maxi-Cosi autosjedalica Titan Pro i-Size – Authentic Grey

327,15 

Maxi-Cosi Titan Pro i-Size nudi roditeljima i djeci najbolju zaštitu, poboljšanu sigurnost, dugovječnost i pouzdanost. Ova autosjedalica grupe 1/2/3 dizajnirana je da zaštiti vašu djecu od 15 mjeseci do 12 godina (od 76 – 150 cm). Autosjedalica za više godina izgrađena je prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size i prepuna najnovije tehnologije i inovacija.

Sigurnost

Izrađena prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size, ova autosjedalica pruža sigurnost i udobnost djeci od 15 mjeseci do 12 godina (od 76 – 150 cm). S obzirom da se 45% sudara događaju sa bočne strane, Titan Pro i-Size ima patentirane sigurnosne jastuke AirProtect® u naslonu za glavu, koji smanjuju rizik od ozljeda glave do 20% i povećavaju udobnost za vaše dijete. Ova autosjedalica za duži niz godina opremljena je zaštitom od bočnog udara G-Cell 2.0; Fleksibilan, ali snažan materijal dizajniran je za širenje sile udarca od vašeg djeteta kako bi se smanjile ozljede.

Jednostavnost korištenja

Jedna autosjedalica koja olakšava svakodnevna obiteljska putovanja – godinama – i koja raste s vašim djetetom? Titan Pro i-Size postavlja se brzo i bez napora u većinu automobila, putem ISOFIX instalacije i gornjeg pojasa. Sigurnosni pojasevi u 5 točaka koji se lako postavljaju i s magnetskom kopčom čine da se ulazak vašeg mališana u automobil i izlazak iz njega osjeća kao povjetarac umjesto svakodnevnog posla. A kako vaše dijete raste, naslon za glavu i pojas su vrlo jednostavni za podešavanje, tako da udobno sjede u svakoj dobi. Putovanje olakšano, dan za danom. Godinu za godinom.

Značajke udobnosti

Titan Pro i-Size je dizajniran za roditelje koji svom djetetu žele pružiti najbolje. Kao Maxi-Cosi najbolja autosjedalica za duži niz godina, pruža najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. ClimaFlow paneli i prozračne tkanine potiču cirkulaciju zraka, kako bi osigurali da vaše dijete uvijek ima pravu i najugodniju temperaturu. Ova autosjedalica grupe 1/2/3 ima 4 različita položaja naslona za djecu mlađu od 4 godine, dodatnu podlogu i AirProtect® sigurnosne jastuke, možete biti sigurni, vašem mališanu uvijek je udobno. Nema kompromisa. Titan Pro i-Size je vrhunska autosjedalica za sigurnost, udobnost i dugovječnost.

Karakteristike

BojaSiva
Grupa autosjedaliceGrupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autuIsofix i pojas
Smjer sjedalaPrema naprijed
ADAC ocijenaVRLO DOBAR (2,5)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Maxi-Cosi autosjedalica Titan Pro i-Size – Authentic Grey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)