MAXI-COSI AUTOSJEDALICA TITAN PRO 2 I-SIZE, GRUPA 1, 2, 3 (9-36 KG) – AUTHENTIC GREEN
389,90  331,42  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI-COSI AUTOSJEDALICA TITAN PRO 2 I-SIZE, GRUPA 1, 2, 3 (9-36 KG) – AUTHENTIC GREEN

331,42 

15 mj-12 god | 76-150 cm | 9-36 kg

Maxi-Cosi Titan Pro 2 i-Size nudi roditeljima i djeci najbolju zaštitu, poboljšanu sigurnost, dugovječnost i pouzdanost. Ova autosjedalica grupe 1/2/3 dizajnirana je da zaštiti vašu djecu od 15 mjeseci do 12 godina (od 76 – 150 cm). Autosjedalica za više godina izgrađena je prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size i prepuna najnovije tehnologije i inovacija.


Sigurnost
Izrađena prema najvišim sigurnosnim standardima i-Size, ova autosjedalica pruža sigurnost i udobnost djeci od 15 mjeseci do 12 godina (od 76 – 150 cm). S obzirom da se 45% sudara događaju sa bočne strane, Titan Pro 2 i-Size ima patentirane sigurnosne jastuke AirProtect® u naslonu za glavu, koji smanjuju rizik od ozljeda glave do 20% i povećavaju udobnost za vaše dijete. Ova autosjedalica za duži niz godina opremljena je zaštitom od bočnog udara G-Cell 2.0; Fleksibilan, ali snažan materijal dizajniran je za širenje sile udarca od vašeg djeteta kako bi se smanjile ozljede.


Jednostavnost korištenja
Jedna autosjedalica koja olakšava svakodnevna obiteljska putovanja – godinama – i koja raste s vašim djetetom? Titan Pro 2 i-Size postavlja se brzo i bez napora u većinu automobila, putem ISOFIX instalacije i gornjeg pojasa. Sigurnosni pojasevi u 5 točaka koji se lako postavljaju i s magnetskom kopčom čine da se ulazak vašeg mališana u automobil i izlazak iz njega osjeća kao povjetarac umjesto svakodnevnog posla. A kako vaše dijete raste, naslon za glavu i pojas su vrlo jednostavni za podešavanje, tako da udobno sjede u svakoj dobi. Putovanje olakšano, dan za danom. Godinu za godinom.


Značajke udobnosti
Titan Pro 2 i-Size je dizajniran za roditelje koji svom djetetu žele pružiti najbolje. Kao Maxi-Cosi najbolja autosjedalica za duži niz godina, pruža najvišu razinu sigurnosti i udobnosti. ClimaFlow paneli i prozračne tkanine potiču cirkulaciju zraka, kako bi osigurali da vaše dijete uvijek ima pravu i najugodniju temperaturu. Ova autosjedalica grupe 1/2/3 ima 4 različita položaja naslona za djecu mlađu od 4 godine, dodatnu podlogu i AirProtect® sigurnosne jastuke, možete biti sigurni, vašem mališanu uvijek je udobno. Nema kompromisa. Titan Pro 2 i-Size je vrhunska autosjedalica za sigurnost, udobnost i dugovječnost.

Karakteristike

Boja:Siva
Varijanta Proizvoda:1
Naziv varijante proizvoda:Authentic Grey
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autu:Isofix i pojas
Smjer sjedala:Prema naprijed
Dimenzije:D 53.5-60 x Š 46 x V 60-76 cm
Težina paketa:14.15 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI-COSI AUTOSJEDALICA TITAN PRO 2 I-SIZE, GRUPA 1, 2, 3 (9-36 KG) – AUTHENTIC GREEN”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)