MAXI-COSI AUTOSJEDALICA RODIFIX PRO I-SIZE – AUTHENTIC GREY
229,90  202,31  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI-COSI AUTOSJEDALICA RODIFIX PRO I-SIZE – AUTHENTIC GREY

202,31 

Od cca. 3,5 godine do 12 godina Od 100 – 150 cm visine Od 15 – 36 kg

Maxi-Cosi autosjedalica RodiFix Pro i-Size ima višestruke, opuštajuće položaje naslona, nudeći godine udobnosti za vaše dijete. Sa sigurnosnim standardima i-Size i podesivim otvorenim dizajnom koji mijenja visinu i širinu, vaše dijete će uvijek biti sigurno i udobno dok raste s ovom autosjedalicom grupe 2/3. S posebno visokim bočnim krilima za maksimalnu zaštitu od bočnog sudara i izrađenim od Eco Care 100% reciklirane tkanine, sada se svi mogu zavaliti, opustiti i uživati u vožnji.

Sigurnost

Dječja autosjedalica RodiFix Pro i-Size prepuna je zaštitnih značajki. Prvo, ova autosjedalica grupe 2/3 izrađena je prema današnjim najvišim sigurnosnim standardima i-Size i ima visoka krila s obje strane za povećanu zaštitu od bočnog sudara. Drugo, patentirani AirProtect® sigurnosni jastuci u naslonu za glavu dječje autosjedalice dodatno štite vaše dijete i smanjuju rizik od ozljede glave do 20%. I na kraju, G-CELL 2.0 Side Impact Protection dodaje dodatnu ugrađenu zaštitu i pruža maksimalnu zaštitu s poboljšanom 3D apsorpcijom sudara iz više kutova, kako bi se osigurala sigurnost vašeg mališana.

Jednostavnost korištenja

RodiFix Pro i-Size dizajniran je da bude jednostavan. Uz ISOFIX konektore vrlo je jednostavno postaviti dječju autosjedalicu u vaš automobil. I bez naslona za ruke koji bi smetali, kopčanje je uvijek brzo i bez muke. Zapravo tako jednostavno da se neovisna djeca mogu sama zakopčati. Znamo da ne možete spriječiti svoje dijete da tako brzo odraste, ali možete ići u korak s njim, jer podesivi dizajn sjedalice raste i u visinu i u širinu. Samo pritisnite gumb na stražnjoj strani naslona za glavu kako biste prilagodili visinu kako rastu i lako pomaknite intuitivna bočna krila kako rastu.

Udobnost 

S 3 opuštajuća položaja naslona, RodiFix Pro i-Size djeci daje izbor da uspravno sjede i gledaju svijet kroz prozor ili da se udobno zavaljuju i spavaju tijekom putovanja. Sigurnosni jastuci AirProtect® ne samo da štite, već su i iznimno mekani i pružaju amortizaciju malim pospancima. RodiFix Pro i-Size grupa 2/3 autosjedalica odgovoran je izbor i napravljena korištenjem Eco Care, 100% reciklirane tkanine. Poboljšane ventilacijske ploče ClimaFlow, prozračna pjena i tkanine poboljšavaju cirkulaciju zraka i održavaju vaše dijete na ugodnoj temperaturi u svakom trenutku u ovoj grupi 2/3 autosjedalica s ISOFIX-om.

Karakteristike

Boja:Siva
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu:Isofix i pojas
Smjer sjedala:Prema naprijed
Dimenzije:D 42-69 x V 54.5-69 x Š 44-51 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI-COSI AUTOSJEDALICA RODIFIX PRO I-SIZE – AUTHENTIC GREY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)