Maxi Cosi Autosjedalica Pebble 360 – Essential Black
289,90  237,72  Dodaj u košaricu
Akcija!

Maxi Cosi Autosjedalica Pebble 360 – Essential Black

237,72 

Jedinstvena dječja autosjedalica koja se rotira za 360 ° nudi maksimalnu udobnost i sigurnost od prvog dana

Tražite li maksimalnu udobnost i sigurna putovanja od prvog dana? Otkrijte Maxi-Cosi Pebble 360. Pebble 360 ​​može se koristiti od rođenja do približno 15 mjeseci. Rotira se super jednostavno i i može se okretati samo jednom rukom na FamilyFix 360 bazi (prodaje se zasebno). Jedinstvena dječja autosjedalica koja se rotira za 360 ° nudi maksimalnu udobnost i sigurnost od prvog dana

INSTALACIJA

Kada smjestite svog mališana u automobil, želite da mu bude udobno. Jednostavni remen Maxi-Cosi Pebble 360 ​​omogućuje brzo i jednostavno stavljanje i izlazak vaše bebe, a super-udoban Baby-hugg uložak drži vašeg mališana cijelo vrijeme priljubljenim.

Maxi-Cosi Pebble 360 ​​može se koristiti kao rotacijska dječja autosjedalica u kombinaciji s bazom FamilyFix 360 (prodaje se zasebno). Naša baza FamilyFix 360 opremljena je ISOFIX priključcima i potpornom nogom kako bi omogučila najsigurniji, najlakši i najbrži način umetanje vaše autosjedalice.

Baza FamilyFix 360 ima pametni ugrađeni rotacijski sustav koji omogućuje da se Maxi-Cosi Pebble 360 ​​autosjedalica lako okreće samo jednom rukom. Na ovaj način, stavljanje vaše bebe u autosjedalicu nikada nije bilo lakše. Pebble 360 ​​u skladu je s najnovijim sigurnosnim standardom i-Size (R129 / 03) i trebao bi se koristiti u položaju okrenutom prema natrag. Slijedite korake u našim uputama kako bi se pravilno instalirao u vaš automobil.

SIGURNOST

Kako bi vaša beba bila sigurna, Maxi-Cosi Pebble 360 ​​ima ClimaFlow koji pomaže u regulaciji djetetove temperature, a G-CELL Side Impact Technology čuva vašu bebu od sila bočnog sudara.

Ergonomska ručka za nošenje olakšava vam nošenje bebe kamo god krenuli. Tako već od prvog dana Pebble 360 ​​pruža vama i vašoj bebi maksimalnu sigurnost i udobnost i-Size.

Maxi-Cosi Pebble 360 ​​dio je sljedeće generacije rotirajućeg sustava autosjedalica, 360. Sastoji se od rotirajuće baze FamilyFix 360 i kompatibilnih autosjedalica Pebble 360 ​​(do otprilike 15 mjeseci) i Pearl 360 (do 4 godine), za vaše dijete od rođenja do 4 godine!

Karakteristike

BojaCrna
Grupa autosjedaliceGrupa 0+ (0-13 kg)
Montiranje u autuIsofix
Smjer sjedalaPrema nazad
DimenzijeD 67 x V 56 x Š 44 cm
Težina paketa6 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Maxi Cosi Autosjedalica Pebble 360 – Essential Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)