MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA 360 PRO I-SIZE, GRUPA 0+, 1 (0-18 KG) – AUTHENTIC BLACK
499,90  424,96  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA 360 PRO I-SIZE, GRUPA 0+, 1 (0-18 KG) – AUTHENTIC BLACK

424,96 

0 – 4 god | 40-105 cm | 0-18 kg

 

Mica 360 Pro nudi najbolju udobnost u grupi od 0 do 4 godine, zahvaljujući Maxi-Cosi SlideTech® tehnologiji, FlexiSpin rotaciji, 5 udobnih položaja naslona i pojasu koji se lako postavlja. Dizajnirana u skladu s najvišim sigurnosnim standardima i-Size, integrirana baza sjedalice ima kliznu tehnologiju, tako da je lakše unijeti i izaći iz automobila. 

Sigurnost
Izrađena prema najvišim i-Size sigurnosnim standardima, Mica 360 Pro nudi najbolju zaštitu u grupi od 0-4 godine. Mica 360 Pro ima patentirane AirProtect® sigurnosne jastuke u naslonu za glavu kako bi zaštitila vaše dijete i smanjila rizik od ozljede glave do 20%. Uz 45% udaraca koji dolaze sa strane, Mica 360 Pro ima integriranu G-CELL zaštitu od bočnog sudara; posebno dizajnirana za širenje sile udarca dalje od vašeg djeteta, kako bi se smanjile ozljede posebno oko glave, vrata i ramena. Štiti vaše dijete godinama.

Jednostavnost korištenja
Sa svojom inovativnom SlideTech® tehnologijom i rotacijom jednom rukom za 360°, Mica 360 Pro čini da je ulazak i izlazak vaše bebe iz automobila iznimno jednostavan. Brzo se postavlja putem ISOFIX instalacije, a potporna noga osigurava stabilnost. Za dodatnu sigurnost, korisni vizualni indikatori pokazuju kada je ispravno instalirana. Zahvaljujući integriranoj bazi, možete lako i glatko uvući svoje dijete u i iz automobila, bez udaranja glavom ili naprezanja leđa. Mica 360 Pro može se jednostavno postaviti u bilo koji od 5 položaja naslona, koristeći samo jednu ruku. A nakon što sjedalo sklizne iz automobila, pojas za jednostavno postavljanje još je lakši za dohvat.

Dobni raspon
Mica 360 Pro i-Size može se koristiti izravno od rođenja (sa super udobnim integriranim umetkom za novorođenče) do 4 godine starosti (približno 105 cm). Uz vrhunsku udobnost za bebu, Mica 360 Pro roditeljima nudi mir, znajući da svojoj bebi pružaju najbolju moguću udobnost spavanja, od prvog dana. I kao što će vam svaki roditelj reći, san je neprocjenjiv u bilo kojoj dobi! Gumb protiv zlouporabe osigurava da vaše dijete uvijek putuje u položaju okrenutom prema natrag (do 15 mjeseci). Nakon 15 mjeseci roditelji mogu odabrati putovanje u najsigurnijem položaju okrenutom prema natrag ili se prebaciti u položaj okrenut prema naprijed. Mica 360 Pro ima izuzetno prostrano sjedalo, tako da vaše dijete ima dovoljno prostora za rast.

Udobne značajke
Najbolja udobnost u grupi za 0-4 godine. SlideTech® i FlexiSpin nude nenadmašnu udobnost za leđa roditelja, dok 5 položaja naslona nude vrhunsku udobnost spavanja za djecu. Sigurnosni jastuci AirProtect® ne samo da štite, već su i izuzetno mekani i pružaju dodatnu zaštitu vašem mališanu. ClimaFlow ploče i mrežaste tkanine visokih performansi povećavaju cirkulaciju zraka kako bi vaše dijete uvijek imalo pravu temperaturu. Izrađen od mekanih, 100% recikliranih tkanina, Mica 360 Pro prepuna je značajki udobnosti za svakoga!

Karakteristike

Dob djeteta:0 mj+
Boja:Crna
Varijanta Proizvoda:1
Naziv varijante proizvoda:Authentic Black
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Montiranje u autu:Isofix
Smjer sjedala:Prema naprijed/nazad
Dimenzije:D 65-73,5 x Š 44,2 x V 113,8 cm
Težina paketa:17.92 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI-COSI AUTOSJEDALICA MICA 360 PRO I-SIZE, GRUPA 0+, 1 (0-18 KG) – AUTHENTIC BLACK”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)