MAXI COSI AUTOSJEDALICA KORE PRO – AUTHENTIC COGNAC
299,90  245,92  Dodaj u košaricu
Akcija!

MAXI COSI AUTOSJEDALICA KORE PRO – AUTHENTIC COGNAC

245,92 

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size omogućuje Vašem djetetu da se zaveže bez ičije pomoći. Ima jedinstveno ClickAssist svjetlo koje osvjetljava kopču kako bi bilo još lakše!

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size omogućuje Vašem djetetu da se zaveže bez ičije pomoći. Ima jedinstveno ClickAssist svjetlo koje osvjetljava kopču kako bi bilo još lakše! 

Instalacija 

Bez obzira na to koji automobil vozite, ako ima ISOFIX, naša Maxi-Cosi Kore Pro i-Size će odgovarati. Za sigurnu i stabilnu instalaciju dječje autosjedalice je pričvršćena sigurnosnim pojasom vašeg automobila i ISOFIX sustavom. Da biste postavili našu Kore Pro i-Size, stavite ju na stražnje sjedalo vašeg automobila, kliknite autosjedalicu na ISOFIX priključke Vašeg automobila i upotrijebite sigurnosni pojas. ClickAssist svjetlo obasjava kopču svaki put kad se Vaše malo dijete mora zakopčati. Vezanje sigurnosnog pojasa nikada nije bilo lakše!

Sigurnost vašeg djeteta je na prvom mjestu. Za maksimalnu zaštitu vašeg djeteta ovdje je Kore Pro i-size autosjedalica dizajnirana u skaldu sa najvišim i-size standardima. 

Kore Pro i-size dizajnirana je sa sustavom bočne zaštite koja vašem djetetu pruža vrhunsu bočnu zaštitu u slučaju jakog bočnog udara. Maxi Cosi Kore Pro i-size smanjuje rizik od ozljeda apsorbiranjem sile od udara. 

Kore Pro i-size je dizajnirana tako da olakša vašem djetetu kopčanje u autu. Kore Pro i-size ima otvoreni prostor na dnu autosjedalice, a kopča je nadohvat ruke što omogućava djetetu da se samo namjesti sigurnosnu kopču. Još jedna karakteristika Kore Pro i-size autosjedalice je svjetlo ClickAssist koje osvjetljava područje i kopčajne čini jednostavnijim u mraku.

Raste sa djetetom

Kore Pro i-size autosjedalica raste zajedno sa vašim djetetom. Možete podešavati visinu i širinu do djetetove 12. godine. 

Kore Pro i-size autosjedalica je napravljena od bambusovih vlakana koja reguliraju temperaturu i zato je svako putovanje ugodno. 

Na putu

Tijekom putovanja, grickalice i piće može završiti gdje nebi trebalo. U slučaju nezgode navlaku autosjedalice možete lako skinuti i oprati u perilici za rublje.  

Karakteristike

Boja:Crna
Tip proizvoda:Autosjedalica Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Grupa autosjedalice:Grupa 2, 3 (15-36 kg)
Montiranje u autu:Isofix i pojas
Smjer sjedala:Prema naprijed
ADAC ocijena:VRLO DOBAR (2,1)
Dimenzije:D 44 x V 76 x Š 44 cm
Težina paketa:7.4

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI COSI AUTOSJEDALICA KORE PRO – AUTHENTIC COGNAC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)