Kinderkraft tricikl Aston – Mystic Green
115,90  101,99  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft tricikl Aston – Mystic Green

101,99 

Kinderkraft ASTON tricikl s funkcijom kolica namijenjen je djeci u dobi od 9 mjeseci do 5 godina. S mogućim konfiguracijama proizvoda može se lako prilagoditi dobi i visini djeteta. Tricikl ima mehanizam koji povezuje roditeljsku ručku s dječjim upravljačima i omogućava roditelju da zadrži potpunu kontrolu nad triciklom, ako je potrebno. Zahvaljujući sklopivom nosaču za noge i sposobnosti postavljanja sjedala prema naprijed ili straga, tricikl se može koristiti i kao kolica.

Praktična rješenja

Veliki kotači otporni na probijanje izrađeni su od EVA pjene s povećanom čvrstoćom, tako da ne morate brinuti o oštećenju kotača tijekom hodanja. S funkcijom slobodnog kotača dijete može slobodno voziti neovisno o osobi koja upravlja biciklom. S preklopivim naslonom za noge i sposobnošću postavljanja sjedala prema naprijed ili prema natrag, tricikl se može koristiti kao kolica. Mehanizam koji povezuje roditeljsku ručku s dječjim upravljačem omogućuje roditelju da zadrži potpunu kontrolu nad triciklom, ako je potrebno.

Sigurnost

Sigurnosni pojas u pet točaka s jastučićima za ramena i dodatnim trakom štite dijete od pada. Sigurnosna traka za dijete pruža dodatnu zaštitu i može se potpuno ukloniti radi lakšeg pristupa starijoj djeci. Kočnice na stražnjim kotačima povećavaju sigurnost tijekom zaustavljanja i prilikom postavljanja i uklanjanja djeteta u kolicima.

Udobnost

Veliko sklopivo sjenilo štiti od sunca i ima dodatni prozor dopuštajući roditelju da vidi dijete u bilo kojem trenutku. Tricikl ima dvosmjernu podesivu udaljenost sjedala od pedala, što omogućuje bolje prilagodbu položaju djeteta. Roditeljska ručka prilagodljiva visinom koja omogućuje prilagodbu visini roditelja za udobnost korištenja.

Dodatna oprema

Praktična torba za male stvari montirana na ručku

Držač za omiljeno piće

Vanjska košarica iza sjedala za predmete koji vam trebaju dok hodate ili igračke za bebe

Zvono za dijete.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kinderkraft tricikl Aston – Mystic Green”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)