Kinderkraft Igraonica za bebe 4Smart
69,90  60,11  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft Igraonica za bebe 4Smart

60,11 

Kontrastna senzorna prostirka 4SMART s 4 osjetne zone koje podržavaju djetetov razvoj, namijenjena djeci od rođenja. U prvim mjesecima svog života bebe percipiraju samo kontrastne boje. Kako bi potaknuli djetetovu maštu i podržali njezin razvoj od prvog mjeseca života stvorili smo prostirku 4SMART s kontrastnim bojama. 4SMART ima 4 zone koje razvijaju vid, dodir, sluh i koncentraciju.

zona razvija vid: sastoji se od kontrastnih boja – crne, bijele i crvene s naglaskom žute. Ima šarene vrpce koje privlače djetetovu pažnju i olakšavaju mu razlikovanje boja.

zona razvija sluh: šuškanje i zveckanje elemenata koji navikavaju bebu na razne zvukove. Dijete ih može slobodno stiskati i dodirivati.

zona razvija dodir: istaknuti elementi s različitim teksturama, zahvaljujući kojima beba potiče osjet dodira te uči nove teksture i oblike.

zona pomaže mališanima da vježbaju koncentraciju: prostirka ima posebno mjesto za umetanje kontrastnih karata i ogledala. Ovi elementi usmjeravaju djetetovu pažnju i uče ga da se usredotoči na određenu aktivnost.

Set uključuje 2 trake s prikladnim patentom, na koje možete postaviti i premjestiti priključene igračke: 12 4SMART kognitivnih karata, viseće ogledalo, viseća zvečka, viseća šuškava igračka, kuglica za osjet, plišana igračka, šarene vrpce te zvečke i ogledalo koji se mogu postaviti iza folije. Karte su na privjesku – na primjer, možete ih pričvrstiti na dječja kolica ili ruksak. Pored toga, set uključuje loptu. Velika je, ima razne boje, gumbe i uzorke, zahvaljujući čemu će zapeti za oči mališana i pružiti mu puno zabave. Zanimljiv dizajn i stil, kao i multi-funkcionalnost čine prostirku savršenu za svako dijete.

Funkcionalnost:
Prostirka je dizajnirana za najmlađe koji još ne prepoznaju boje te vide glavne kontraste. Iz tog razloga, glavne boje otirača su jake boje: crna, bijela, crvena i dodaci žute boje.
Ima 4 zone koje razvijaju:
vid: zona s kontrastnim bojama. Prostirka ima šarene vrpce i boje koje privlače pažnju i mogu zapeti djetetu za oči,
sluh: šuštanje i zveckanje elemenata koji privlače djetetovu pažnju i upoznaju bebu s raznim zvukovima,
dodir: zona s izbočenim elementima (vrpce i kuglice) s različitim teksturama tako da dijete može dodirnuti i potaknuti osjet dodira,
koncentracija: prostirka ima posebno mjesto za umetanje kontrastnih kartica i ogledala.

Set uključuje brojne igračke koje stimuliraju osjetila: 12 kontrastnih karata, viseće ogledalo, viseća zvečka, viseća šuškava igračka, lopta za osjet, plišana igračka, šarene vrpce i zveckave kuglice te ogledalo koje se može postaviti iza folije.
Karte možete ponijeti sa sobom u šetnju – 4SMART kartice imaju posebnu kuku kojom ih možete pričvrstiti na npr. dječja kolica.
Set uključuje veliku loptu – to će potaknuti djetetovu maštu i donijeti mu puno radosti.
Zanimljiv dizajn i stil čine ju savršenom prostirkom za svako malo dijete.
Obrazovna prostirka 4SMART savršena je kao dar – višenamjenska je, a uz to ima i prekrasno pakiranje. Uz to je i praktičan dar: razvija osjetila mališana, potiče maštu i dugo će služiti djetetu.

Udobnost:
Prostirka ima podesive naramenice s udobnim patentom a igračke koje vise se mogu slobodno kretati i smjestiti bilo gdje.
Prostirka je lagana i lako se smota (nakon odvajanja trake). Možete ju bez problema ponijeti sa sobom na odmor!
Prljavština neće predstavljati problem – prostirka se vrlo lako čisti. Podstava prostirke može se prati ručno, a ostale igračke lako se čiste krpom.

Sigurnost:
Senzorna prostirka 4SMART ima dobru izolaciju.
Prostirka je pogodna za djecu od rođenja – udovoljava standardima EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 za obrazovne igračke i prostirke.
Pažljivo je izrađena – odlično ušivena i činjenica da nema izbočenih, lako odvojivih elemenata povećavaju sigurnost bebe.

Tehnički podaci:

Materijali:
Prostirka: poliester
Igračke: poliester, plastika
Karte: papir

Dimenzije: 128 cm x 116 cm,

Visina od tla do trake 46,5 cm

Dimenzije prostirke s rasklopljenim stranama: 126 x 112 cm

Dimenzije prostirke sa sklopljenim stranama: 75 x 75 cm

Dimenzije karata: 12 x 19 cm

Težina: 1,1 kg

Dimenzije paketa / težina: 65 cm x 46 cm x 10 cm / 1,6 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kinderkraft Igraonica za bebe 4Smart”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)