Kinderkraft autosjedalica XRIDER i-Size 0-25 kg (40-125 cm) 360 – crna
259,90  207,92  Dodaj u košaricu
Akcija!

Kinderkraft autosjedalica XRIDER i-Size 0-25 kg (40-125 cm) 360 – crna

207,92 

XRIDER i-Size 0-25 kg (40-125 cm) autosjedalica je savršeno rješenje za roditelje koji traže visokokvalitetnu autosjedalicu koja pruža maksimalnu zaštitu i udobnost za njihovu djecu tijekom putovanja.
Uz EASY SPIN 360° sustav, lako možete rotirati autosjedalicu prema vratima kako bi dijete stavili i sigurno pričvrstili. Bez potrebe za deinstalacijom i ponovnom instalacijom sjedalice.

GLAVNE KARAKTERISTIKE:

  • za djecu od 0-25 kg (40-125 cm); za djecu do 7 godina ili 25 kg
  • RWF do 105 cm
  • EASY SPIN 360° sustav
  • oklop autosjedalice izrađen je od EPP-a (pjenasti polipropilen)
  • Sigurnosni standard, R129 i-Size, SPS, H-GUARD+
  • ERGO PAD+ umetak

Ovaj višenamjenjski model pogodan je za djecu visine 40-125 cm (do 7 godina ili 25 kg). Autosjedalica se može koristiti okrenuta prema natrag (RWF) do djetetove četvrte godine. Postavlja se pomoću ISOFIX sustava i potporne noge. Sustav EASY SPIN 360° uz mogućnost okretanja autosjedalice prema vratima, roditeljima nudi lakšu i bržu izmjenu RWF i FWF načina jer se pritom autosjedalica ne treba deinstalirati. Uz niz sigurnosnih sustava i rješenja kojima je opremljena ova autosjedalica osigurat ćete maksimalnu zaštitu za svoje dijete tijekom putovanja. H-GUARD+ apsorbira silu udarca koja nastaje prilikom bočnog sudara pružajući zaštitu za djetetovu glavu i ramena. Uz H-GUARD, ova autosjedalica opremljena je SPS sustavom za dodatnu zaštitu od bočnih sudara. S dodatnim značajkama kao što su EASY GROW SYSTEM i ERGO PAD+, roditelji mogu prilagođavati autsojedalicu potrebama svojeg djeteta.

SPS – ojačane bočne zaštite, pruža visoku razinu zaštite tijekom bočnih sudara. Ojačani bočni štitnici raspršuju prekomjernu silu udarca, što doprinosi zaštiti djetetove glave, vrata i ramena. Ovaj sustav štiti dijete koliko je god moguće tijekom sudara s bočne strane.

H-GUARD+ – ojačani 3-slojni EPP (pjenasti polipropilen) naslon za glavu s dodatnom memorijskom pjenom. Ovaj sustav apsorbira udarnu snagu koja nastaje tijekom bočnih sudara te savršeno štiti djetetovu glavu i ramena. Kombinacija EPP-a i memorijske pjene pruža najvišu razinu sigurnosti.

EASY GROW SYSTEM koji uključuje sedmostupanjsko podešavanje naslona za glavu sa sigurnosnim pojasom, s funkcijom Reclining koja omogućuje četverostupanjsko podešavanje kuta nagiba autosjedalice za stariju djecu u prednjem okretu prema naprijed, pruža vam jednostavno podešavanje autosjedalice za vašeg mališana. Sustav omogućuje roditeljima da jednostavno prilagode autosjedalicu kako dijete raste, osiguravajući uvijek pravilan položaj i udobnost tijekom vožnje.

Ovo je autosjedalica koja osigurava ne samo sigurnost, već i udobnost. XRIDER i-Size ima ERGO PAD+ umetak za djecu s proširenim rasponom upotrebe – do 75 cm rasta. Naslon za glavu umetka ispunjen je memorijskom pjenom, zahvaljujući kojoj se ne deformira, a istovremeno djetetu pruža udobnost i sigurnost. Također omogućuje pravilan, anatomski položaj tijela mališana u autosjedalici.

Sve ove karakteristike čine XRIDER i-Size autosjedalicu pouzdanim i praktičnim izborom za modernog roditelja koji želi samo najbolje za svoje dijete.

Tehnički podaci:

Težina proizvoda: 10,5 kg
Unutarnja dužina sjedala 31 cm
Dužina autosjedalice (u ležećem položaju) 51 cm FWF/ 65 cm RWF
Vanjska širina sjedala 42 cm
Unutarnja (uporabna) širina sjedala 31.5 cm
Vanjska širina 44 cm
Maksimalna unutarnja visina 71 cm
Minimalna unutarnja visina 48 cm
Minimalna vanjska visina 57 cm
Maksimalna vanjska visina 80 cm
Unutarnja širina naslona 29 cm
Vanjska širina naslona 33 cm
Vanjska širina naslona za glavu 33 cm
Unutarnja širina naslona za glavu 17 cm
Visina/težina/dob djeteta: 40-125 cm

Materijali:

Pjenasti polipropilen (EPP) – Baza i školjka izrađeni od izdržljivog EPP-a
Memorijska pjena – Udobna pjena koja je otporna na deformacije
Poliester – Presvlaka koja se lako čisti

Sva prava zadržana: kopiranje našeg teksta nije dopušteno bez naše prethodne dozvole.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kinderkraft autosjedalica XRIDER i-Size 0-25 kg (40-125 cm) 360 – crna”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)