Dječja autosjedalica RECARO Salia i-Size [40 – 105 cm] – Matt Black
529,99  450,49  Dodaj u košaricu
Akcija!

Dječja autosjedalica RECARO Salia i-Size [40 – 105 cm] – Matt Black

450,49 

Kako bi zabava počela već na putu, RECAR je proizveo dječju autosjedalicu Salia koja je još udobnija i ergonomičnija od svoje prethodnice. Rotacija sjedalice od 360 stupnjeva omogućuje vam da dijete smjestite u sjedalicu udobno i u položaj koji je ugodniji za leđa. Rotacija sjedalice je djetinjasto lagana – toliko da imate jednu potpuno slobodnu ruku da uhvatite djetetovu omiljenu igračku ili dudu.

RECARO Salia i-Size dječja autosjedalica

do 18 kg 
40 – 105 cm 
do 4 god

Pogledajte svijet oko sebe: rotacija od 360 stupnjeva daje vam slobodu prilagodbe svakoj situaciji. Ali ugodno je putovanje ono na kojem svi uživamo. Izuzetno fleksibilan unutarnji jastuk za manje dijete dizajniran je kako bi vašem mališanu bilo izuzetno udobno u autosjedalici, a dodatno mogućnost promjene kuta sjedala omogućuje miran i opušten san.

Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim sustavom u 5 točaka raste s djetetom , tako da Salia prati vaše dijete do 105 cm visine.

lifestyle-salia-select-pacific-blue-car-dječje sjedalo

ROTACIJA 360 STUPNJEVA

Lako i samo jednom rukom okrenite cijelo sjedalo za 360 stupnjeva . Sigurno i ergonomski za vaša leđa, postavite dijete u ili iz sjedalice; pričvršćivanje ili otkopčavanje također je brzo i optimalnije. Zabavna vožnja može početi. Ono što je preostalo je više vremena—za trenutke za uživanje jedni u drugima kao obitelj.

dječja-autosjedalica-recaro-salia-isize-0-18-kg-to-105-cm-360-rotation-34

NASLON ZA GLAVU PODESIV PO VISINI SA INTEGRIRANIM SIGURNOSNIM POJASEVIMA 

Dok djeca još rastu, pravilan i ergonomski položaj im je ključan. Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim sigurnosnim pojasevima pruža maksimalnu udobnost sjedenja, podržava zdravo držanje i, zahvaljujući optimalnom smjeru sigurnosnih pojaseva, osigurava sigurnost u svakoj vožnji.

dječja-autosjedalica-recaro-salia-isize-0-18-kg-do-105-cm-podesivi-naslon-za glavu-34

DODATNI JASTUK

Posebno mekana podloga osigurava vašem mališanu optimalnu podršku i pravilan položaj u dječjoj autosjedalici.

INDIKATORI NA STALKU

Praktični indikatori na Isofix bazi uvijek svijetle zeleno kada je sjedalo ispravno postavljeno i zaključano . Tako ćete u trenu saznati sve važne informacije.

NAPREDNA BOČNA ZAŠTITA (ASP)

Ugrađena zaštitna krila otvaraju se brzo i vrlo jednostavno na strani vrata automobila. Tako u slučaju bočnog sudara apsorberi energije smanjuju snagu udarca koji bi zahvatio djetetovo tijelo. Kombinacija strukture školjke sjedala i bočnih krila tako pruža dvostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara.

I-VELIČINA

Vožnja u suprotnom smjeru (do 105 cm visine djeteta, ili do 4 godine!), optimizirana zaštita od bočnog sudara i intuitivna ISOFIX ugradnja osiguravaju maksimalnu sigurnost za male putnike. U položaju okrenutom prema natrag, u slučaju frontalnog sudara, sile se raspoređuju po cijelom tijelu, a osjetljivo područje vrata i glave ostaje zaštićeno .

Dječja autosjedalica Salia zadovoljava najnovije i najstrože sigurnosne standarde prema UN R129 (i-Size).

dječja autosjedalica-recaro-salia-isize-0-18-kg-do-105-cm-34

Memorijska pjena u glavi sjedala
udobna je za dijete i posebno pomaže apsorbirati sile u slučaju sudara.

Sigurnosni pojas u 5 točaka
Intuitivni središnji zatezač sigurnosnog pojasa s patentiranim HERO sustavom osigurava da dijete bude sigurno i jednostavno pričvršćeno u sjedalici.

Ergonomska pjena RECARO
koja se koristi u automobilskoj industriji savršeno se prilagođava djetetovom tijelu i osigurava najvišu razinu udobnosti.

Intuitivno rukovanje sjedalom jednom rukom,
sve važne postavke lako se mogu dosegnuti samo jednom rukom.


Podešavanje položaja za odmor jednom rukom omogućuje udoban i opušten položaj tijekom vožnje, čak i suprotno od smjera vožnje.

Ventilacijski sustav
Pasivni ventilacijski sustav osigurava da dugotrajno sjedenje u sjedalu bude udobno i jednostavno.

Mekani jastučići na naramenicama
štite osjetljivu bebinu kožu od iritacija.

Patentirani sigurnosni sustav
HERO spaja ramene pojaseve, jastučiće za pojaseve i glavu sjedala u jednu cjelinu – HERO sprječava uvijanje ili skliznuće sigurnosnih pojaseva s ramena, a istovremeno omogućuje sigurno i jednostavno vezivanje djeteta u sjedalici.

Podesiva Isofix potporna noga
može se lako namjestiti u dno automobila kako bi se dodatno poboljšala stabilnost sjedala.

Montaža sjedalice u ISOFIX sidrišta jednim klikom
jednostavnija i sigurnija montaža jednim klikom na ISOFIX sidrišta u automobilu bez upotrebe sigurnosnog pojasa automobila.

Uklonjive i perive navlake
Još jedna značajka koja daje mir nama kao roditeljima: sve navlake se mogu skinuti i prati u perilici rublja.

Isofix baza dio je autosjedalice!

TEHNIČKE INFORMACIJE

Standard

UN R129/00 (i-Size)Vanjske dimenzije (Š/D/V)

44 / 63 – 68 / 61 – 69 cmTežina

15 kg

Boje na slikama mogu se razlikovati od originala.

Imajte na umu da je navedeni dobni raspon samo smjernica temeljena na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči razdoblje korištenja.Uključeno u cijenu:

autosjedalica RECARO Salia i-Sizeergonomski umetakIsofix baza

Zašto odabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke brenda, koje su zapisane u njegovom DNK više od 110 godina . RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost i marka kojoj vjeruju mnogi slovenski roditelji – neka njihove dječje autosjedalice i kolica inspiriraju i vas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja autosjedalica RECARO Salia i-Size [40 – 105 cm] – Matt Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)