Dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size [40 – 105 cm] – Select Night Black
629,99  Dodaj u košaricu

Dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size [40 – 105 cm] – Select Night Black

629,99 

Od dolaska na svijet, odlaska iz rodilišta pa do prvog pregleda kod pedijatra i naravno do bake da upozna malo biće – prvi dani su za novorođenče veoma uzbudljivi. S kombinacijom iznimno lagane, samo 2.9 kg teške autosjedalice – “jajeta“ i dječje autosjedalice, 2u1 autosjedalica Salia Elite kao svjetska premijera donosi prednost prenosivosti kao također sigurnosti i udobnosti autosjedalice za mališane koja se može okrenuti za 360 stupnjeva. Patentirana inovacija RECARA roditeljima omogućava prilagodljivost kod svakodnevne rutine, a djetetu savršenu udobnost i zaštitu u svim situacijama.

Dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size

do 18 kg 
40 – 105 cm 
do 4 godine

Dječja autosjedalica 2u1 RECARO Salia Elite udružuje sve prednosti autosjedalice “jajeta“ za bebe, sa sigurnošću i udobnošću autosjedalice za mališane.

I-Size “reboarder“ s ISOFIX instalacijom, u automobilu nudi maksimalnu sigurnost. Sjedalicu jednostavno rotiramo za 360 stupnjeva samo s jednom rukom, a autosjedalicu – “jaje“ s odgovarajućim adapterima brzo i jednostavno namjestimo na dječja kolica RECARO.

djecja-autosjedalica-recaro-salia-elite-isize-0-18-kg-do-105-cm-lifestyle

INOVACIJA 2-U-1 AUTOSJEDALICE

Premijerno na tržištu Salia Elite predstavlja inovativnu i više puta nagrađivanu kombinaciju autosjedalice “jajeta“ za dijete i dječje autosjedalice u jednom proizvodu  – od rođenja pa sve do 105 cm djetetove visine.

S težinom od samo 2,9 kg “jaje“ nudi svu prilagodljivost kada ju izvadimo iz automobila i omogućava jednostavnost svakodnevne rutine obiteljske mobilnosti. Što je s najmlađim putnikom? On sanja za vrijeme drijemanja i uživa u ergonomiji sjedalice.

djecja-autosjedalica-recaro-salia-elite-isize-0-18-kg-do-105-cm-inovacija-2u1

ROTACIJA ZA 360 STUPNJEVA

Posve jednostavno i samo s jednom rukom okrenite cijelu sjedalicu za 360 stupnjeva. Sigurno i ergonomski za vaša leđa, dijete namjestite ili izvadite iz sjedalice; također pričvršćivanje ili otkopčavanje je brzo i bez stresa.

Zabavna vožnja može započeti. Ono što ostaje je više vremena – za trenutke u kojima uživate jedni s drugima kao obitelj.

djecja-autosjedalica-recaro-salia-elite-isize-0-18-kg-do-105-cm-360-rotacija

ADVANCED SIDE PROTECTION (ASP)

Ugrađena zaštitna krilca se brzo i posve jednostavno otvaraju na strani vrata automobila. Tako u slučaju bočnog sudara apsorberi energije smanjuju snagu udarca koji bi djelovao na djetetovo tijelo. Kombinacija “jajeta“, strukture školjke sjedalice i bočnih krilca pružaju čak trostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara.

PO VISINI PODESIV OSLONAC ZA GLAVU S INTEGRIRANIM SIGURNOSNIM POJASEVIMA

Kada djeca još rastu, pravilan ergonomski položaj za njih je ključnog značaja. Po visini podesiv oslonac za glavu s integriranim sigurnosnim pojasevima omogućava maksimalnu udobnost sjedenja, podupire zdravo držanje i zahvaljujući optimalnom položaju sigurnosnih pojaseva omogućava sigurnost prilikom svake vožnje – kako u autosjedalici “jajetu“ Elite, tako i kasnije u sjedalici Salia.

SISTEM PUTOVANJA

Pssst, neka vaše dijete spava još malo duže: brzo i jednostavno ga premjestite iz auta s “jajetom“ Elite na kolica upotrebom posebnih adaptera – ova prilagodljivost vam omogućava bezbrižnu mobilnost u svakodnevnim situacijama.

I-SIZE

Vožnja suprotna od smjera vožnjeoptimizirana zaštita za slučaj bočnog sudara i intuitivno ISOFIX postavljanje malim putnicima osiguravaju maksimalnu sigurnost. U položaju suprotnom od smjera vožnje, u slučaju frontalnog sudara sile se rasporede po cijelom tijelu pri čemu osjetljivi dio područja glave i vrata ostaje zaštićen.

Dječja autosjedalica Salia Elite ispunjava najnovije i najstrože standarde sigurnosti u skladu s UN R129 (i-Size).

djecja-autosjedalica-recaro-salia-elite-isize-0-18-kg-do-105-cm-isize

TEHNIČKI PODACI

Standard:

UN R129/00 (i-Size)Vanjske dimenzije (Š/G/V):

44 / 63 – 68 / 61 – 69 cmTežina:

18 kg

Boje na slici se mogu razlikovati od originala.

Molimo vas da uzmete u obzir, da je navedena dobna skupina samo smjernica, koja se temelji na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči vrijeme korištenjaUključeno u cijenu:

Autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size

Jaje RECARO Salia Elite i-Size

Isofix baza

Sigurnosni pojas u 5-točaka
intuitivni središnji zatezač sigurnosnih pojasa s patentiranim HERO sistemom omogućava da je dijete u sjedalici vezano sigurno i jednostavno.

Prilagođavanje s jednom rukom
položaj za odmaranje omogućava udoban i ležeći položaj tijekom vožnje čak i u suprotnom smjeru kretanja (tri položaja).

Jastučić za novorođenče
naš posebno mekani jastučić za novorođenče u “jajetu“ Elite omogućava da vaše dijete ima optimalan oslonac i ergonomski položaj.

Sustav prozračivanja
pasivni sistem prozračivanja brine da je također dugotrajnije sjedenje u sjedalici udobno i lagano.

RECARO ergonomska pjena
u potpunosti se prilagođava obliku djetetova tijela i omogućava najveći stupanj udobnosti.

Indikatori na Isofix postolju
praktični indikatori na postolju uvijek pokazuju zeleno kada je autosjedalica ispravno namještena.

Mekani jastučići
na pojasevima štite osjetljivu kožu djeteta od nadraživanja.

Po visini podesiv oslonac za glavu s integriranim pojasevima
omogućava maksimalnu udobnost, podupire zdrav položaj i zahvaljujući optimalnom položaju sigurnosnih pojaseva omogućava sigurnost prilikom svake vožnje.

Sjenilo
“Jaje“ Elite opremljeno je suncobranom (ZF 50) te dijete štiti od vjetra i UV zraka.

Memorijska pjena u uzglavlju sjedalice
je istovremeno udobna za dijete te posebno pomaže apsorbiranju sila u slučaju sudara.

Patentirani HERO sigurnosni sustav
u jednu jedinicu udruženi pojasevi za ramena, jastučići na pojasevima te uzglavlje sjedalice  – HERO sprječava uvijanje i klizanje sigurnosnih pojaseva s ramena te istovremeno olakšava sigurno i jednostavno pričvršćivanje djeteta u sjedalicu.

Sigurnosni pojas u 3 točke u “jajetu“ Elite
intuitivni središnji zatezač sigurnosnog pojasa osigurava, da je pričvršćivanje odnosno namještanje dojenčeta u autosjedalicu sigurno i posve jednostavno.

Postavljanje sjedalice jednim klikom u ISOFIX sidrišta
jednostavnije i sigurnije postavljanje jednim klikom na ISOFIX točke za pričvršćivanje u automobilu bez korištenja automobilskog sigurnosnog pojasa.

Intuitivno rukovanje sjedalicom jednom rukom
sva bitna podešavanja jednostavno postižemo samo jednom rukom.

Podesiva Isofix potporna noga
jednostavno podesiva u dno automobila za poboljšanje stabilnosti sjedalice.

Presvlake koje se mogu skinuti i prati
još jedna značajka koja roditeljima omogućava bezbrižnost: sve presvlake se mogu skinuti i oprati u perilici rublja.

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja autosjedalica RECARO Salia Elite i-Size [40 – 105 cm] – Select Night Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)