Dječja autosjedalica RECARO SALIA 125 KID i-Size [61-125 cm] – Steel Blue
519,99  441,99  Dodaj u košaricu
Akcija!

Dječja autosjedalica RECARO SALIA 125 KID i-Size [61-125 cm] – Steel Blue

441,99 

Dječja autosjedalica Salia 125 KID siguran je pratilac vašeg mališana u automobilu i oduševljava dugim razdobljem korištenja od otprilike 9 mjeseci do 7 godina ( visina djeteta 61-125 cm ). Može se koristiti iu smjeru vožnje iu suprotnom smjeru . Zahvaljujući rotaciji sjedalice za 360 stupnjeva , dijete se lako može smjestiti u autosjedalicu ili u ergonomski položaj iza naše kralježnice. uzimamo ga sa sjedala kad stignemo na odredište. Jer i vaša leđa su važna!

Dječja autosjedalica RECARO Salia 125 KID i-Size

61 – 125 cm
od oko 9 mjeseci do 7 godina

Je li vaša beba prerasla školjku? RECARO Salia 125 Kid savršen je nasljednik: impresionira dugim razdobljem korištenja od oko 9 mjeseci do 7 godina i omogućuje vam vožnju u suprotnom smjeru vožnje, a ne u smjeru vožnje .

Što se tiče sigurnosti, dječja sjedalica i-Size impresionira svojom naprednom bočnom zaštitom (ASP), školjkom sjedala koja apsorbira energiju i RECARO patentiranim sigurnosnim sustavom HERO. RECARO je mislio i na udobnost roditelja : zahvaljujući rotaciji sjedala za 360 stupnjeva , dijete se može smjestiti u autosjedalicu jednostavno i u ergonomski položaj iza naše kralježnice. uzimamo ga sa sjedala kad stignemo na odredište. Jer i vaša leđa su važna!

autosjedalica-recaro-salia-125-kid-lifestyle

PODEŠAVANJE POLOŽAJA NAMIRANJA ZA JEDNU RUKU

Dječja autosjedalica Salia 125 KID nudi  različite položaje nagiba , neovisno o tome je li dijete vezano unutarnjim sigurnosnim pojasom u 5 točaka ili kasnije sigurnosnim pojasom u automobilu u 3 točke. Položaj za odmor je vrlo nagnut i nudi optimalnu udobnost. A što je najbolje za roditelje? Da samo jednom rukom možemo namjestiti položaj mirovanja .

dječja-autosjedalica-recaro-salia-125-nagib

INTUITIVNA UGRADNJA U AUTO

Korištenje ISOFIX točaka za pričvršćivanje u automobilu i Isofix potporne noge omogućuje jednostavnost, brzinu i čvrstoću postavljanja dječje autosjedalice. Salia 125 KID proizvedena je prema najnovijim i najstrožim zahtjevima sigurnosnog standarda i-Size. Tri točke pričvršćivanja drže autosjedalicu čvrsto na mjestu i apsorbiraju energiju koja bi djelovala na dijete u slučaju sudara.

dječja-autosjedalica-recaro-salia-125-instalacija-isofix-png

DUGI VIJEK UPOTREBE

RECARO Salia 125 KID će vas očarati mogućnošću dugog razdoblja korištenja – primjerena je od oko 9 mjeseci do oko 7 godina. Uzglavlje sjedala podesivo po visini savršeno odgovara visini djeteta i raste s njom.

ROTACIJA 360 STUPNJEVA

Zahvaljujući praktičnoj funkciji zakretanja, školjku sjedalice možete okrenuti u stranu samo jednom rukom u jednom potezu kako biste jednostavno smjestili dijete u optimalan sjedeći položaj. Kralježnica će vam biti zahvalna!

NAPREDNA BOČNA ZAŠTITA (ASP)

U slučaju bočnog sudara, apsorberi energije smanjuju snagu udarca koja bi zahvatila djetetovo tijelo. Kombinacija strukture školjke sjedala i bočnih krila nudi dvostruku zaštitu u slučaju bočnog sudara .

SUSTAV VENTILACIJE ZRAKA

Svjež zrak je dobar za sve. To se kod dječje autosjedalice Salia 125 KID postiže prolaskom kroz otvore na vanjskom dijelu školjke i mrežastu tkaninu u presvlaci sjedala, koji omogućuju kontinuiranu cirkulaciju zraka . To je najviša moguća razina udobnosti i dobrobiti. Bez obzira jeste li na kratkoj vožnji do bake ili na putu na more s cijelom obitelji – tako će mali istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

Dječja autosjedalica RECARO SALIA 125 KID iSize 3

Školjka sjedala koja apsorbira energiju

U slučaju mogućeg sudara, energija sudara se oslobađa i apsorbira u školjku autosjedalice.

Patentirani sigurnosni sustav HERO

Dijete visine između 61 i 105 cm može se jednostavno i brzo vezati sigurnosnim pojasevima s patentiranim sustavom HERO.

Kombinirani rameni pojasevi, jastučići za pojaseve i naslon za glavu sjedala u jednoj cjelini – HERO sprječava uvrtanje ili skliznuće sigurnosnih pojaseva s ramena, a ujedno omogućuje sigurno i jednostavno vezivanje djeteta u sjedalici.

Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim sigurnosnim pojasevima

Nudi jednostavno i individualno prilagođavanje rastu djeteta, a istovremeno omogućuje ergonomski položaj tijela u sjedalici (od 61 do 105 cm visine djeteta).

Ergonomski dizajn

Donji bočni oslonci roditeljima omogućuju lakše i ergonomičnije postavljanje djeteta u sjedalicu.

Označeni tijek sigurnosnog pojasa

Pravilno postavljanje autosjedalice i pričvršćivanje djeteta olakšavaju zelene oznake.

Intuitivno rukovanje sjedalom jednom rukom

Sve važne postavke lako su dostupne samo jednom rukom.

Ugrađeno spremište za sigurnosne pojaseve

Jednostavna konverzija u sjedalo sljedeće skupine – sustav sigurnosnih pojaseva s 5 točaka pohranjen je u strukturi sjedala.

Uklonjive i perive navlake
Još jedna značajka koja daje mir nama kao roditeljima: sve navlake se mogu skinuti i prati u perilici rublja.

Isofix baza dio je autosjedalice!

TEHNIČKE INFORMACIJE

Standard

UN R129/03 (i-Size)Vanjske dimenzije (Š/D/V)

44 / 49 / 61 cmVožnja suprotno od smjera vožnje

Od 61 do 105 cm visine (preporučeno).Vožnja u smjeru vožnje

Od minimalne visine od 76 cm do 125 cm.

Boje na slikama mogu se razlikovati od originala.

Imajte na umu da je navedeni dobni raspon samo smjernica temeljena na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči razdoblje korištenja.Uključeno u cijenu:

autosjedalica RECARO Salia 125 KID i-SizeIsofix baza je dio sjedala.

MONTAŽA SJEDALA I PRIČVRŠĆIVANJE DJETETA

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja autosjedalica RECARO SALIA 125 KID i-Size [61-125 cm] – Steel Blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)