Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova 2 Seatfix [15-36 kg] – Teal Green + Ljetna navlaka
295,94  Dodaj u košaricu

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova 2 Seatfix [15-36 kg] – Teal Green + Ljetna navlaka

295,94 

U dječju autosjedalicu Monza Nova 2 SF, RECARO je u naslon za glavu ugradio visokokvalitetni zvučni sustav: on se brine za zabavu tijekom vožnje, a pritom osigurava da glava vašeg djeteta ostane zaštićena u sigurnom dijelu sjedalice. RECAROva ergonomska pjena savršeno se prilagođava obliku djetetovog tijela i osigurava maksimalnu udobnost.

Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova 2 Seatfix

15 – 36 kg
od 3 do 12 godina
Grupa II+III

Čak i mali putnici već imaju svoj ukus za glazbu. Zato Monza Nova 2 SF nudi nešto doista posebno: integrirani zvučni sustav sa zvučnicima i audio vezom.

U ADAC/AMZS testiranju naš sigurni zabavljač postigao je ocjenu 2,0 . U njemu nadobudni istraživači slušaju svoje omiljene pjesme dok voze u optimalnoj sigurnosti.

dječja autosjedalica-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-lifesytle

RECARO ERGONOMSKA PJENA ZA SJEDIŠTA

koji se koristi u automobilskoj industriji, savršeno se prilagođava djetetovom tijelu i pruža najvišu razinu udobnosti .

dječja-autosjedalica-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-automotive-foam

OZVUČENJE

Ugrađeni zvučnici u uzglavlju sjedala i audio priključak omogućuju malom putniku da uživa u najboljoj zabavi dok sluša svoju glazbu ili bajku , bez ometanja ostalih putnika u automobilu. Dijete se tako naginje unazad, a glava ostaje u sigurnom području uzglavlja sjedalice .

dječja-autosjedalica-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-ozvučenje

INTEGRIRANI JASTUK ZA GLAVU

Integrirana podloga za glavu u naslonu za glavu osigurava dobrobit i sigurnost djeteta u sjedalici tijekom svake vožnje. Mali i nešto veći istraživači osjećaju dodatnu udobnost, posebice tijekom spavanja . Madrac je potpuno individualno prilagođen  Vašem djetetu.

dječja-autosjedalica-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-integrirani-jastuk

NAPREDNA BOČNA ZAŠTITA (ASP)

Bilo da samo skoknemo na nogometnu utakmicu ili idemo na dugi odmor: integrirani štitnici pružaju maksimalnu zaštitu pri svakoj vožnji – u slučaju bočnog sudara smanjuju snagu udarca koji bi djelovao na djetetovo tijelo . Tako roditelji i djeca mogu bezbrižno putovati.

SUSTAV VENTILACIJE ZRAKA

Svjež zrak je dobar za sve. To je u dječjoj autosjedalici Monza Nova 2 Seatfix osigurano prolaskom kroz otvore na vanjskoj školjki i mrežastu tkaninu u presvlaci sjedala, što omogućuje kontinuiranu cirkulaciju zraka . To je najviša moguća razina udobnosti i dobrobiti. Bez obzira jeste li na kratkoj vožnji do bake ili na putu na more s cijelom obitelji – tako će mali istraživači tijekom vožnje uvijek biti dobro raspoloženi.

JASTUK PODESIV PO VISINI

Dok djeca još rastu, pravilan i ergonomski položaj im je ključan. Naslon za glavu podesiv po visini omogućuje maksimalnu udobnost sjedenja , podržava zdravo držanje i, zahvaljujući optimalnom položaju sigurnosnog pojasa, osigurava sigurnost u svakoj vožnji.

UNIVERZALNI SMJEŠTAJ

Dječja autosjedalica također se može postaviti u automobil bez ISOFIX-a jednostavno i brzo pomoću sigurnosnog pojasa automobila.

dječja-autosjedalica-recaro-monza-nova-2-15-36-kg-univerzalna-ugradnja

Podešavanje visine naslona za glavu
nudi jednostavno i individualno 11-struko prilagođavanje rastu djeteta te omogućuje ergonomski sjedeći položaj za dijete od cca 3,5 do 12 godina, odn. 150 cm visine.

Sound System
integrirani zvučnici, audio utičnica i džep za uređaj za izvrsnu zabavu.

Integrirani Seatfix konektori
brza i sigurna montaža na Isofix sidrišta i optimalna stabilnost dječje autosjedalice u automobilu.

Ergonomska pjena RECARO
koja se koristi u automobilskoj industriji savršeno se prilagođava djetetovom tijelu i osigurava najvišu razinu udobnosti.

Integrirani jastuk za glavu
Potpuno podesiv jastuk u uzglavlju za najvišu razinu udobnosti, čak i tijekom spavanja.

Put sigurnosnog pojasa je označen, a
pravilnu montažu autosjedalice olakšavaju crvene oznake.

Advanced Side Protection (ASP)
u slučaju bočnog sudara, integrirani ASP sustav s bočnim štitnicima smanjuje snagu udarca koji bi mogao utjecati na tijelo djeteta.

Ventilacijski sustav
Pasivni ventilacijski sustav osigurava da dugotrajno sjedenje u sjedalu bude udobno i jednostavno.

Ojačani nasloni za ruke nude
veću zaštitu u području bokova i osiguravaju udoban položaj sjedenja.

Univerzalna montaža
Dječja autosjedalica također se može postaviti u automobil bez ISOFIX-a jednostavno i brzo pomoću sigurnosnog pojasa automobila.

Uklonjive i perive navlake
Još jedna značajka koja daje mir nama kao roditeljima: sve navlake se mogu skinuti i prati u perilici rublja.

PREDNOSTI modela MONZA NOVA 2 Seatfix u odnosu na MONZA NOVA EVO Seatfix

Modeli dječjih autosjedalica RECARO Monza Nova Evo Seatfix i Monza Nova 2 Seatfix u osnovi su slični, ali postoje neke razlike među njima u pogledu udobnosti. Monza Nova Evo Seatfix je osnovniji model, koji obično biraju roditelji kada im treba sjedalo za sekundarni automobil. Monza Nova 2 Seatfix je najčešće izbor kada nam je potrebno udobnije sjedalo čak i za duže vožnje.

Model Monza Nova 2 Seatfix ima, za razliku od Monza Nova Evo Seatfix :

  • Integrirani podesivi jastuk u uzglavlju sjedala za najvišu razinu udobnosti, čak i tijekom spavanja
  • ugrađeni zvučnici u naslonu za glavu sjedala (dok slušaju, djeca drže glavu u sigurnom dijelu naslona za glavu i ne naginju se naprijed!)
  • perforirana školjka sjedala, koja omogućuje bolju cirkulaciju zraka.
autosjedalica-recaro-monza-nova-2-vs-recaro-monza-evo

TEHNIČKE INFORMACIJE

Standard:

UN R44/04Vanjske dimenzije (Š/D/V):

56 / 45 – 54 / 67 – 86 cmTežina:

6,8 kg

Boje na slikama mogu se razlikovati od originala.

Imajte na umu da je navedeni dobni raspon samo smjernica temeljena na prosječnim vrijednostima i ne ograničava niti jamči razdoblje korištenja.

Zašto izabrati RECARO?

Sigurnost, ergonomija i udobnost. Tri ključne značajke branda, koje su zapisane u njegovom DNK već više od 110 godina. RECARO je sinonim za kvalitetu i inovativnost te brend, koji također ima istinsko povjerenje mnogih hrvatskih roditelja – neka njihove dječje autosjedalice i kolica oduševe također i Vas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dječja autosjedalica RECARO Monza Nova 2 Seatfix [15-36 kg] – Teal Green + Ljetna navlaka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)