Cybex Cloud G i-Size plus – Beach blue
259,95  228,76  Dodaj u košaricu
Akcija!

Cybex Cloud G i-Size plus – Beach blue

228,76 

Sigurno i udobno u prva 24 mjeseca – s Cloud G i-Size dječjom sjedalicom: zahvaljujući ergonomskom položaju za ležanje i sveobuhvatnoj cirkulaciji zraka, vaše se dijete uvijek može osjećati ugodno unutar i izvan automobila. A sjedalo je jednostavno za korištenje – zahvaljujući rotaciji od 180° i otključavanju jednim klikom prilikom ulaska i izlaska iz automobila.

Kataloški broj: 523001163

Autosjedalica odgovara na na isofix bazu koju možete vidjeti na linku:

 

Dostupno uz narudžbu – Rok  7-20 dana

Nagrade

Nagrada 0

Tehnički podaci:

 • Dob: Od rođenja do cca 24 mjeseca
 • Visina djeteta: 40 – 87 cm
 • Težina djeteta: max 13 kg
 • Standard odobrenja: UN R129/03 i-Size

Udobnost i sigurnost – s ravnim ležećim položajem

CYBEX Cloud G i-Size nudi maksimalnu fleksibilnost, udobnost i sigurnost za vaše dijete dok raste. Ležeći položaj podržava prirodno držanje vašeg djeteta u i izvan automobila. Rotacija od 180° i sustav otpuštanja jednim klikom olakšavaju ulazak i izlazak. Sveobuhvatna cirkulacija zraka i mrežasti umetak linije Plus uvijek osiguravaju ugodnu temperaturu. Integrirana i optimizirana zaštita od bočnih sudara smanjuje učinke bočnih sudara za oko 15%¹, za dodatnu zaštitu tijekom vožnje. Dječja sjedalica, certificirana za korištenje u zrakoplovu, pratit će vašu obitelj na svim budućim putovanjima zrakoplovom. Kao dio G-Line, Cloud G i-Size je modularno kompatibilan s Base G, tako da nakon prva 24 mjeseca možete prijeći na Sirona G i-Size, koja je primjerena do četvrte godine.

Upute za njegu:

 • Presvlake od tkanine perive u perilici rublja na 30°C

Kompatibilan sa:

 • Baza G
 • Ljetna naslovnica
 • Zaštita od sunca
 • Pomoć za montažu ISOFIX
 • mreža za insekte
 • Navlaka za kišu
 • SensorSafe 4-u-1 komplet za dojenčad
 • Snogga Mini 2

¹ U usporedbi s istim sjedalom bez LSP-a u testu bočnog sudara prema ADAC kriterijima ispitivanja.pokazati manjeNaglasciZnačajke

Siguran i ergonomičan do 24 mjeseca

Siguran i ergonomičan do 24 mjesecaCloud G i-Size nudi ergonomski položaj za ležanje tijekom vožnje automobilom ili šetnje kolicima. Ležeći položaj se može lako namjestiti – brz san zajamčen. A zahvaljujući iznimno ravnom položaju, dječja sjedalica Cloud G i-Size osjeća se poput poznatog kreveta kod kuće.

Optimalan ulaz i izlaz

Optimalan ulaz i izlaz Ulazak i izlazak nikada nije bio tako jednostavan: zahvaljujući sustavu otključavanja jednim klikom i funkciji rotacije od 180°, dječja sjedalica se može ukloniti i ponovno postaviti u tren oka. Dječja sjedalica se čak može ukloniti jednom rukom – lako i bez ikakvih glavobolja ili bolova u leđima za roditelje.

Ekstra prozračna

Ekstra prozračnaHladan cirkulirajući zrak, ugodan i koristan za vaše dijete – zahvaljujući svestranoj cirkulaciji zraka. U verziji Plus, dječja sjedalica Cloud G i-Size također ima mrežaste materijale koji su šest puta prozračniji u usporedbi sa standardnim materijalima. Dobro osmišljeni ventilacijski otvori osiguravaju optimalnu cirkulaciju i time maksimalnu udobnost.

15% veća zaštita od bočnog udara

15% veća zaštita od bočnog udara

Integrirana i optimizirana zaštita od bočnog sudara smanjuje učinke bočnog sudara za oko 15%¹ i tako nudi dodatnu zaštitu tijekom vožnje.

Spremni za putovanje zahvaljujući sustavu putovanja

Spremni za putovanje zahvaljujući sustavu putovanja

Zahvaljujući praktičnim adapterima, dječja sjedalica Cloud G i-Size može se u trenu postaviti na brojna CYBEX kolica i kolica. A samo jednim pokretom možete brzo i jednostavno postaviti dječju sjedalicu i skinuti je s okvira kolica, tako da vaše dijete koje spava gotovo i ne primijeti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cybex Cloud G i-Size plus – Beach blue”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)