Cybex Baza G
229,95  206,91  Dodaj u košaricu
Akcija!

Cybex Baza G

206,91 

Brzo uđite i izađite: zahvaljujući bazi G s kontrolom smjera (DDC), vaša će djeca biti u automobilu u tren oka – izravno u smjeru vožnje primjerenom dobi. Kompatibilan s Cloud G i-Size i Sirona G i-Size: savršen za djecu koja brzo rastu.

Kataloški broj: 523001171

Dostupno uz narudžbu – Rok  7-20 dana

 

Tehnički podaci:

  • Dob (u kombinaciji s Cloud G i-Size): Od rođenja do cca 24 mjeseca
  • Dob (u kombinaciji sa Sirona G i-Size): Od rođenja do cca 4 godine
  • Standard odobrenja: UN R129/03 i-Size

Brzo i jednostavno – CYBEX Base G olakšava ulazak i izlazak u tren oka: dovoljan je jedan pokret da okrenete dvije kompatibilne jedinice sjedala Cloud G i-Size ili Sirona G i-Size prema vratima i na istovremeno ih uklonite s baze. S pravim sjedalom uvijek možete držati korak jer vaše dijete brzo raste. Kontrola smjera vožnje (DDC) osigurava da se Cloud G i-Size bab pladanj može postaviti samo suprotno od smjera vožnje. Dvije dodatne postavke omogućuju svjesnu odluku o korištenju Sirona G i-Size isključivo okrenutog prema natrag ili mogućnost okretanja ove dječje sjedalice prema naprijed. ISOFIX konektori u konačnici olakšavaju instalaciju, a dodatna potporna noga osigurava maksimalnu stabilnost.

Pogodan za:

  • Cloud G i-Size
  • Sirona G i-veličina

NaglasciZnačajke

Lako se ulazi i izlazi

Lako se ulazi i izlaziUlazak u automobil sada je još lakši za vas i vaše dijete – zahvaljujući bazi G iz CYBEX-a: kompatibilne sjedalice Cloud G i-Size i Sirona G i-Size mogu se jednom rukom okrenuti prema vratima i otpustiti na isto vrijeme.

Jedna baza – dva sjedala

Jedna baza – dva sjedalaBaza G kompatibilna je s dječjom sjedalicom Cloud G i-Size i dječjom sjedalicom Sirona G i-Size i stoga je savršen izbor za obitelji koje traže održivo i dugoročno rješenje dječje sjedalice.

Inovativni sustav zaključavanja

Inovativni sustav zaključavanjaZahvaljujući inovativnom sustavu zaključavanja, dječja sjedalica Cloud G i-Size može se postaviti samo u suprotnom smjeru vožnje. Postoje dvije dodatne postavke za dječju sjedalicu Sirona G i-Size, od kojih vam jedna također omogućuje da je okrenete u položaj okrenut prema naprijed – čim vaše dijete postane dovoljno veliko za to.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cybex Baza G”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)