CYBEX AUTOSJEDALICA ATON S2 i-SIZE – Seashell Beige
199,95  175,96  Dodaj u košaricu
Akcija!

CYBEX AUTOSJEDALICA ATON S2 i-SIZE – Seashell Beige

175,96 

Sve što vašem djetetu treba od prve vožnje. Sa svojim elegantnim dizajnom i testiranim sigurnosnim elementima, dječja sjedalica Aton S2 i-Size nudi pouzdanu zaštitu i elegantnu udobnost od samog početka.

Kataloški broj: 522001957

Autosjedalica odgovara na na isofix bazu koju možete vidjeti na linku:

Dostupno uz narudžbu – Rok  7-20 dana

Naglasci:

 • Provjerena sigurnost za opuštena putovanja
 • Smanjuje sile sudara u slučaju bočnog sudara
 • Raste s vašim djetetom

Posve siguran i udoban tijekom putovanja

Aton S2 i-Size odobren je u skladu s najnovijim UNECE sigurnosnim standardom R129/03 i ima integriranu, sklopivu linearnu zaštitu od bočnog sudara (LSP), koja osigurava posebno visoku razinu zaštite u slučaju bočnog sudara . Zahvaljujući naslonu za glavu podesivom u 11 smjerova, sjedalo može pratiti razvoj vašeg djeteta – čak i uz brzi rast do 24 mjeseca. Osim toga, integrirani i sklopivi XXL krović za sunce pruža hlad i štiti vašu bebu od sunčevog zračenja i vjetra. Na taj način vi i vaše dijete možete sigurno i udobno doći na odredište izvan vozila.

Tehničke specifikacije:

 • i-Size standard, UN R129/03
 • Veličina: 45cm – 87cm
 • Težina: Max 13 kg
 • Dob: Od rođenja do cca 24 mjeseca

Značajke:

 • Integrirani XXL krovni otvor s USF50+
 • Lagana
 • Sustav putovanja
 • Odvojivi umetak za novorođenče

Upute za njegu:

 • Presvlake od tkanine perive u perilici rublja na 30°

Kompatibilnost:

 • Kompatibilan s Base One

Instalacija s bazom (opcija 1): Potražite i-Size logo. Ako je autosjedalica označena ovim logotipom, prikladna je za korištenje sa svim i-Size dječjim sjedalicama i stoga nije prikazana na našem popisu kompatibilnih vozila. Ako vaše vozilo nema i-Size sjedalo, provjerite kompatibilnost vašeg vozila. Ako vaše vozilo nije navedeno, kontaktirajte našu korisničku službu.

Instalacija sa sigurnosnim pojasom vozila (opcija 2): Nosiljka za dojenčad može se koristiti na svim sjedalima vozila s automatskim pojasom u tri točke.

Najnoviji sigurnosni standard prema standardu R129/03

Najnoviji sigurnosni standard prema standardu R129/03Aton S2 i-Size razvijen je uzimajući u obzir najnovije sigurnosne standarde. Dječja sjedalica i Base One odobrena je prema standardu dječje sjedalice R129/03 i kompatibilni su s i-Size, što također zahtijeva opsežne testove bočnog sudara.

Integrirani linearni sustav zaštite od bočnog sudara

Integrirani linearni sustav zaštite od bočnog sudara
Integrirana linearna zaštita od bočnog sudara koja se može sklopiti na strani vrata preusmjerava do 25% sila bočnog sudara u školjku koja apsorbira energiju, čime pomaže u osiguravanju najbolje moguće sigurnosti.

Naslon za glavu podesiv po visini u 11 smjerova

Naslon za glavu podesiv po visini u 11 smjerova
Zahvaljujući naslonu za glavu podesivom po visini u 11 smjerova, nosiljka raste s vašim djetetom do dobi od 24 mjeseca. Glava, vrat i ramena ostaju ergonomski podržani u svakoj fazi, dok se pojas automatski prilagođava svakoj fazi rasta.

FUNKCIJE

Integrirani XXL krovni otvor s USF50+

Integrirani XXL krovni otvor s USF50+

Integrirani, sklopivi XXL pokrov za zaštitu od sunca pouzdano štiti sunčeve zrake. Tkanina ima zaštitni faktor USF50+ za zaštitu osjetljive kože vaše bebe. Izvan automobila, mekani krov pruža dodatnu zaštitu od vjetra.

Lagana

lagana

S težinom od samo 4,2 kg, Aton S2 i-Size se može lako nositi i postaviti u automobil ili na kolica. To smanjuje opterećenje na leđima i omogućuje vam da bez napora nosite bebu čak i u dobi od dvije godine.

Sustav putovanja

sustav putovanja

Aton S2 i-Size se lako može pričvrstiti na bilo koja dječja kolica CYBEX ili gb. To jamči brz i gladak prijelaz s vožnje na šetnju gradom.

DIMENZIJE

Duljina: 660 mm
Širina: 440 mm
Visina: 390 – 565 mm
Težina: 4,2 kg

Što je u paketu?

 • Autosjedalica za bebe Aton S2 i-Size
 • Umetak za novorođenče
 • Priručnik za rad

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CYBEX AUTOSJEDALICA ATON S2 i-SIZE – Seashell Beige”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)