Bombol Bamboo 3DKnit ležaljka, Denim plava
291,86  (2.199,00 kn) 248,08  (1.869,00 kn) Dodaj u košaricu
Akcija!

Bombol Bamboo 3DKnit ležaljka, Denim plava

248,08  (1.869,00 kn)

Jedina ležaljka koja je testirana i odobrena prema standardima namještaja za odrasle tako da sigurno i udobno može podržavati težinu vašeg djeteta do pete godine života.

●Za dob: od novorođenčeta do otprilike 5 godina

●Patentirani naslon konstruiran uz pomoć 3D tehnologije pletenja

●Ležaljka potaknuta dječjim pokretima nježno ljulja i ergonomski podržava vaše dijete

●Dinamički naslon (Dynamic Backrest™) djetetu omogućava da jednostavnim premještajem težine zauzima razne položaje i tako prilagođava podršku koju mu ležaljka pruža

●ALTOR® tkanje koje unutar niti sadrži bakar – materijal koji spriječava razvoj mikroba

●Prozračni materijal bez šavova za veću udobnost

●Izrazito čvrsti okvir testiran s 20.000 udaraca od 100 kg

●Nježno uspavljuje malu bebu, kao u pletenoj ljuljački

●Lako spuštanje naslona u ležeći položaj bez buđenja bebe

●Čvrst aluminijski okvir od materijala korištenih u proizvodnji zrakoplova

●Bez osjetljivog rasklopnog mehanizma – ima veću nosivost i izdržljivost

●Potpuno sklopiva za jednostavno skladištenje i transport

●Dvostruki certifikat: dječja ležaljka i stolica u jednom

Novi dizajn konstrukcije

Tradicionalno, dječje ležaljke dizajniraju se i odobravaju za korištenje do prvog rođendana. Bombol je odlučio napraviti ležaljku koja traje puno, puno duže.

Kako bi mogla podnijeti težinu većeg djeteta, Bombol ležaljka nema okvir koji se rasklapa u bazi, već se baza okvira sastoji od jednog komada čvrstog aluminija. Naslon ležaljke napravljen od 3D mrežaste tkanine lako se podiže i spušta kad beba spava. Za te dvije inovacije, Bombol je dobio dva patenta!

Da bi dobila certifikat, ležaljka inače mora podnijeti 9 kg težine (toliko teži prosječno jednogodišnje dijete). Željeli smo stvoriti ležaljku koja će trajati duže pa zato Bombol podnosi i po 20.000 udaraca težine 100 kilograma.

Možda to izgleda ekstremno, ali mi smo htjeli biti sigurni da Bamboo 3Dknit ™ Bouncer može udobno podnijeti težinu vašeg djeteta dok ne preraste ležaljku, ili u prosjeku do pete godine. Korisnija je za puno, puno dulje.

Patentirani okvir

Okvir ljuljačke izrađen je od visokokvalitetnog aluminija (zanimljivo, takav se materijal inače koristi u proizvodnji zrakoplova). Mehanički dizajn okvira osigurava da se Bamboo 3Dknit ™ nježno ljuja čak i kod najmanje novorođenčadi, a može bez napora nositi težinu veće djece prateći tako njihov rast.

Bamboo 3Dknit™ jedina je ležaljka koja prolazi sigurnosna ispitivanja namještaja za odrasle.

Dinamički naslon za leđa

Tradicionalne ležaljke imaju 3 položaja nagiba s time da je sjedeći položaj uvijek pod kutem od 90 °. Dinamički naslon za leđa (Dynamic Backrest™) ležaljke Bamboo 3Dknit ™ omogućuje vašem djetetu da jednostavnim premještanjem težine zauzme bilo koji položaj i tako dobije odgovarajuću potporu ležaljke, slično kao kod ergonomskih uredskih stolica.

Kad je vrijeme za spavanje, možete polegnuti naslon kako bi se opustio bebin trbuščić i kako bi udobno spavala – sve to bez pomicanja i ometanja bebe.

Posebno osmišljeno 3D tkanje

Novorođenčad nema dovoljnu mišićnu snagu za samostalno držanje glavice. Ležaljke su često izrađene su od jednoličnih, neelastičnih tkanina i u njima se novorođenčad može savinuti ili poguriti u sjedalu. Mi smo putem 3D tehnologije pletenja dizajnirali dinamički naslon (Dynamic Backrest™) koji vaše dijete ljulja i podržava kao viseća ljuljačka za spavanje.

3D tehnologija pletenja fenomenalna je jer omogućuje tkanje iste tkanine na različite načine kako bi se postigla različita mehanička svojstva na različitim područjima: mekša, napeta tkanina u sredini ležaljke i čvršća tkanina gdje je potrebna dodatna potpora za vaše dijete.

To znači da ležaljka pruža savršenu potporu gdje god je to potrebno, ali i da gotovo nema šavova ispod tijela vaše bebe. Također, naše tkanje je prozračno.

Zahvaljujući svemu navedenom, Bamboo 3Dknit ™ Bouncer istovremeno je jači i udobniji od tradicionalnih ležaljki.

Protubakterijski i protugljivični materijal

Prilikom 3D pletenja koristili smo i najsuvremeniju tkaninu ALTOR® koja nije presvučena, već koja unutar niti sadrži bakar, materijal s protubakterijskim i protugljivičnim svojstvima. Može za više 99% smanjiti kolonije bakterija i spriječiti rast plijesni.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bombol Bamboo 3DKnit ležaljka, Denim plava”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)