Bebetto Bresso 3u1 B – 27/Gray
809,48  (6.099,00 kn) Dodaj u košaricu

Bebetto Bresso 3u1 B – 27/Gray

809,48  (6.099,00 kn)

Bresso su kolica koja kombiniraju eleganciju i moderan dizajn. Zanimljive kombinacije tkanina, originalnog oblika i gondole dovršene aluminijskim profilom – sve ovo čini ovaj model privlačnim. U najnovijoj verziji modela – Bresso GREY – ne samo da smo modernizirali njegov dizajn, već smo uveli i mnoga rješenja koja olakšavaju svakodnevnu upotrebu kolica.

 

Dostupno odmah – Isporuka 3-7 dana

Nove funkcije u Bresso košari/gondoli

Gondola Bresso pružit će vašem djetetu udobnost i sigurnost. Zahvaljujući uvođenju dva načina podešavanja krovića, preklapanje krovića nikada nije bilo tako prikladno. Možete ga preklopiti pritiskom na ručku za nošenje kolica ili standardno – pritiskom dva gumba na bočnim stranama gondole. Ovo rješenje omogućuje vam postavljanje krovića u polusavijeni položaj. Gondolu u novom Bressu možete odspojiti na dva načina. Adapter za skidanje gondole možete otpustiti standardno (pritiskom dva gumba s obje strane gondole) ili povlačenjem ručke na dnu posude. Madrac je opremljen uklonjivim pokrivačem.

Udobna košara/gondola

Gondola ima uvlačiv mehanizam koji vam omogućuje podešavanje položaja naslona. S druge strane, široko rasklopljeni krović gondole ima ušivenu ventilacijsku mrežu, savršenu za šetnju u toplim danima. Osim toga, na dnu gondole nalazi se klizna rešetka koja vam omogućuje podešavanje protoka zraka u kolicima. Vrijedno je napomenuti da je u Bressu moguće potpuno rasklopiti krović prekrivenom ventilacijskom pločom – ovo rješenje će dobro funkcionirati tijekom šetnji po hladnim i vjetrovitim danima. Navlaka pričvršćena patentnim zatvaračem izuzetno je funkcionalna.

Šetnja sa stilom

U novom Bressu sportski dio također je moderniziran – ne samo vizualno. Zahvaljujući uvođenju nove metode odvajanja sjedala, upotreba kolica je puno prikladnija. Opružni mehanizam automatskog zaključavanja omogućuje jednostavno podešavanje krovića na sjedalu. Sigurnosni pojasevi u 5 točaka također su modificirani (npr. uvođenjem pokrova kopče sigurnosnog pojasa). Prikladan način odvajanja prečke olakšava stavljanje djeteta u kolica. Dvostrani madrac s jedne strane izrađen je od mekanog materijala koji osigurava udobnost tijekom ljetnih šetnji. Mreža za ventilaciju na kroviću koja se otvara pružit će svjež zrak, a istovremeno je to prozor koji olakšava kontakt s djetetom.

Inovacija i funkcionalnost

Kolica su opremljena Flexy kotačima koji ne zahtijevaju pumpanje, a istovremeno pružaju udobne vozne osobine. SAS (apsorpcija udara) sustavi u kombinaciji s mekom / tvrdom bočnom apsorpcijom minimaliziraju vibracije koje se prenose na strukturu. DMS, sustav memorije položaja kotača, olakšava vožnju kolica.

Stop & Go kočnica vrlo je jednostavna za upotrebu – njezin profilirani oblik omogućuje ugodan rad bez rizika od ogrebotina cipele. Prikladni gumbi omogućuju brzo savijanje kolica bez potrebe za upotrebom sile. Uz to, uklonjiva torba u košarici na dnu kolica olakšat će nošenje kupnje.

Set uključuje:

-aluminijska konstrukcija/rama;
-košara sa sjenilom i zimskim pokrovom (do 6 mj ili 9 kg težine);
-sportsko sjedalo sa sjenilom koje se može namjestiti i zimskim pokrovom (od 6 mj do 15 kg težine);
-autosjedalica (3u1 set);
-torba za mamu koja se može montirati na kolica;
-zatvorena shopping torba;
-držač za čaše ili flašice;
-pokrov koji štiti od komaraca i kukaca;
-pokrov koji štiti od kiše za cijela kolica;

 

Torba:

  • velika, elegantna i lagana
  • remen za rame
  • brza i jednostavna instalacija na ramu kolica
  • dodatna torba koja se nalazi u shopping košarici
  • velika i praktična s ručkom za prenošenje

Bebetto inovacije – Bebetto veliku pozornost posvećuje praktičnim rješenjima i inovacijama koje olakšavaju svakodnevno korištenje kolica te povećavaju sigurnost i udobnost za bebu. U nastavku pogledajte nekolicinu rješenja koja Bebetto dječja kolica izdvajaju i stavljaju ispred drugih.

Bebetto dječja kolica prednosti i inovacije 2019 web

01 – AUTOBLOCKER Sigurnosni sustav koji štiti konstrukciju od samorastavljanja. Mehanizam se automatski zaključava i ne morate se svaki puta sjetiti dodatno osigurati konstrukciju.

02 – KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice u kolicima Bebetto. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najprikladnije korištenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za jednostavna stajanje i kretanje. Zahvaljujući tome, lako se može upravljati – također u sandalama, flip-flop ‘japankama’ ili cipelama s površinom koja se lako grebe.

03 – SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Prikladan gumb vam omogućuje da brzo sklopite konstrukciju. Za sklapanje kolica, samo postavite kotače prema naprijed, podignite ručku, pritisnite gumb i lagano pomaknite gornji dio konstrukcije. Ovaj sistem također štiti i od opasnosti priklještenja prstiju.

04 – SKRIVENE OSOVINE – HIDDEN AXLE Na kolicima Bebetto osovine su skrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, tijekom prijevoza ih nećete izgubiti. Sposobnost skrivanja osovine također štiti od grebanja drugih elemenata kroz izbočene rubove. Ovim sustavom uvijek imate osovine stražnjih kotača s vama – cijenit ćete ga na putu i kada pospremate kolica.

05 – SISTEM DMS Direction Memory System Sustav koji pamti položaj kotača nakon što je odvojen od tla. Zahvaljujući njemu pri prevladavanju nepravilnosti – kad se jedan od kotača odvoji od tla – kotač se ne rotira nekontrolirano oko vlastite osi te ostaje u fiksnom položaju. Stoga nakon sljedećeg kontakta s tlom, neće biti blokiran. To je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica.

06 – SISTEM SAS Shock Absorption System Sustav za apsorpciju udaraca koji je odgovoran za upijanje i amortizaciju šokova. Njezini učinci se vide, između ostalog kada vozite na grubo popločenim površinama ili kada udarite kotač o rubnik. Zahvaljujući tome dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom – koji im omogućuje da funkcioniraju neovisno jedan o drugome.

07 – TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja u kolicima Bebetto osmišljeni su da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriju gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama ili bolestima kože i očiju.

08 – VENTILIRANA KOŠARA Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro prozračivanje u Bebetto kolicima. Mrežica na sjenilu, te podesiva rešetka na dnu košare omogućuju odvođenje toplog zraka i opskrbu svježim, hladnim zrakom.

Opcije autosjedalice:

Autosjedalica dolazi u 3u1 setu (Avionaut Kite+ dolazi uz sve Bebetto 3u1 opcije).
Uz 2u1 model kolica moguće su sljedeće opcije:

– Kite+ autosjedalica + ISOFIX baza – Link
– Pixel autosjedalica + IQ SOFIX baza – Link
– Pixel PRO autosjedalica + IQ SOFIX baza – Link

 

 

Ova dječja kolica namijenjena su djeci od rođenja pa sve do 36 mjeseci starosti.

Proizvedeno u EU.

Ostale informacije:

    • garancija na Bebetto kolica je 24 mjeseca.
    • kolica imaju sigurnosni europski certifikat EN 1888:2012

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bebetto Bresso 3u1 B – 27/Gray”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)