BabyOno Električna izdajalica Shelly, hands free
79,50  69,96  Dodaj u košaricu
Akcija!

BabyOno Električna izdajalica Shelly, hands free

69,96 

Zahvaljujući inovativnom dizajnu izdajalice, možete se izdajati i raditi druge stvari u isto vrijeme. Ovo je praktičan uređaj koji omogućuje jednostavno izdajanje bez ruku.
Kod kuće, na poslu, vani, nijedna električna izdajalica nikada nije bila tako lagana i praktična. Lagana je samo 275 g i kompaktna, što znači da ne sputava Vaše pokrete i savršeno pristaje Vašem grudnjaku za dojenje.


Veliki i pregledni LCD zaslon čini izdajalicu jednostavnom za rukovanje. Možete birati između tri postavke i 7 razina snage. Prilagodite izdajanje svojim željama.

Izdajalica je tiha pa se možete diskretno izdajati u svim uvjetima. Najveća glasnoća je samo 40 dB.
Možete birati između dva silikonska lijevka od 21 mm i 24 mm. Odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašem obliku grudi za maksimalnu udobnost i praktičnost.
Ponesite izdajalicu kamo god idete. Ugrađena baterija čini izdajalicu jednostavnom za korištenje jer ju nije potrebno uključiti u struju, možete ju puniti univerzalnim USB-C punjačima. Izdajalica je napravljena od samo nekoliko komponenti što omogućuje brzo i jednostavno rastavljanje i čišćenje.
Svi elementi izdajalice izrađeni su od posebnog materijala namijenjenog za kontakt s hranom. Mekani lijevak izdajalice neće iritirati Vašu kožu.

Način rada:

  • Način izdajanja – u ovom načinu rada možete postaviti jačinu izdajanja između 1 i 7. Pojedinačne postavke razlikuju se prema jačini izdajanja – od niske do visoke.
  • Način rada 2 u 1 – ciklus sastavljen od 8 masažnih pokreta nakon kojih slijedi 1 usisni pokret. Ovaj način se preporučuje za ublažavanje bolova u preopterećenim dojkama i stimulaciju dojki kako bi izdojile više mlijeka u kraćem vremenu.
  • Način dvostruke frekvencije – ovaj način rada kombinira prednosti izmjeničnog slabog i jakog izdajanja. Varijabilni (slabo – pauza – jako) ciklus izdajanja učinkovito pomaže stimulirati uvučene bradavice.

U paketu Električna izdajalica Shelly dolazi:
– silikonski štitnik (lijevak) s otvorom od 28 mm
– izmjenjivi silikonski lijevci u dvije veličine – 21 mm i 24 mm
– kabel za punjenje
– torba za pohranu
– upute za uporabu

Veličina:
– 14 x 11,8 x 6,5 cm
Radna glasnoća:
– 45 dB
Volumen školjke:
– 150 ml
Kapacitet baterije:
– 1100 mAh
Vrijeme rada potpuno napunjene izdajalice:
-približno 120 min

Izdajalica ne sadrži Bisfenol A.

Kataloški broj: 1000

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BabyOno Električna izdajalica Shelly, hands free”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)