BabyOno Električna izdajalica PICO
55,90  41,37  Dodaj u košaricu
Akcija!

BabyOno Električna izdajalica PICO

41,37 

PICO električna izdajalica

Ovo je pouzdana izdajalica u modernom dizajnu. Vrlo je lagana, tiha i udobna, a svojim lijepim izgledom oduševit će sve majke. Set uključuje bočicu s dudom i izmjenjive lijevke u dvije veličine.

Pogledajte koliko prikladno i učinkovito izdajanje mlijeka može biti s novom PICO električnom izdajalicom.

3 NAČINA RADA
Dostupna su 3 načina rada – masaža, stimulacija laktacije i duboko izdajanje mlijeka. Izdajalica pruža 9 razina usisne snage. Stoga proizvod možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama.

UDOBNOST
PICO izdajalica je tiha i lagana. Sastoji se od nekoliko dijelova zahvaljujući kojima je vrlo jednostavna za korištenje.

ZAMJENJIVI LIJEVCI
Kako je dojiljama na prvom mjestu udobnost, set se sastoji od lijevaka u dvije veličine: 21 mm i 24 mm. Izrađeni su od sigurnih materijala bez BPA. Na Vama je samo da odaberete lijevak koji odgovara Vašoj bradavici.

ODVAJANJE MLIJEKA
Membrana i ventil sprječavaju ulazak mlijeka u pumpu. Kao rezultat toga možete biti sigurni da je izdajanje mlijeka visoko higijensko i sigurno.

EKRAN NA DODIR
Zaslon izdajalice je velik i jasan. Omogućuje Vam da vrlo lako vidite način rada, kontrolirate snagu usisavanja i provjerite status baterije. Proizvod je vrlo jednostavan za korištenje.

BOČICA S DUDOM
Set sadrži bočicu za mlijeko s dudom. Mlijeko bebi možete poslužiti odmah, bez potrebe da ga prelijevate.
Naša izdajalica prikladna je za većinu bočica dostupnih na tržištu.

BEŽIČNA IZDAJALICA
PICO izdajalicu možete ponijeti kamo god idete, čak i na putovanje, jer dolazi s ugrađenom baterijom i ne mora biti stalno priključena na utičnicu. Za lakši transport isporučuje se s praktičnom torbicom.

DUGO RADNO VRIJEME
Izdajalica može raditi do 2 sata s punom baterijom. Nudi način automatskog isključivanja (isključivanje nakon 30 minuta). Izdajalicu možete vrlo brzo napuniti pomoću USB-C kabela.

MODERAN DIZAJN
Znamo koliko je estetika važna. Usredotočili smo se na kvalitetu materijala i završnu obradu. Elementi od ružičastog zlata i suptilna boja kućišta čine proizvod elegantnim.

NAČINI RADA
MASAŽA
Ovaj način rada uključuje tri pokreta masaže, nakon kojih slijedi jedan pokret usisavanja. Ovaj način se preporučuje za stimulaciju dojke da izdoji više mlijeka u kratkom vremenu, kao i za ublažavanje boli u slučaju punih grudi.

PUMPANJE- DUBOKO IZDAJANJE
Ovaj način rada uključuje duge i velike pokrete koji jamče učinkovito izdajanje mlijeka.

LAKTACIJA
U ovom načinu rada izdajalica radi intenzivne, ali manje pokrete kako bi potaknula laktaciju i potaknula mliječne žlijezde u dojkama da proizvode i ispuštaju mlijeko.

Tehničke karakteristike:
– težina: 290 g
– najviša razina buke – 53 dB
– baterija 1100 mAh
– vrijeme rada na punoj bateriji: oko 120 min

Sadržaj seta:
– PICO izdajalica
– silikonski lijevak promjera 21 mm i 24 mm
– USB-C kabel za punjenje
– torbica za putovanja
– bočica od 280 ml s dudom i poklopcem

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BabyOno Električna izdajalica PICO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)