Autosjedalica Adamex Avionaut Kite 0-13 kg
146,00  (1.100,00 kn) 116,80  (880,00 kn) Dodaj u košaricu
Akcija!

Autosjedalica Adamex Avionaut Kite 0-13 kg

116,80  (880,00 kn)

Sjedalo je vrlo pažljivo izrađeno od visokokvalitetnih materijala, prije svega apsolutno sigurno za Vaše dijete. Norma ECE R44/04.

 

Mogućnost montiranja na ISOFIX bazu:

 

 

Adamex Kite (0-13kg) je autosjedalica koja osigurava maksimalnu sigurnost, od prvih dana života djeteta. Sjedalo je opremljeno naprednim sustavom bočne zaštite. Ovaj inovativni sustav osigurava, u slučaju bočnog sudara, smanjeno opterećenje i optimalno pozicioniranje djetetovog tijela. Avionaut Kite koristi memorijsku pjenu, prekrivenu nježnom, mekanom presvlakom, pružajući maksimalnu udobnost djetetu, kao i osiguravajući siguran, ispravan smještaj u sjedalu. Adamex KITE je univerzalna sjedalica, a zahvaljujući ergonomskoj ručici koja se može koristiti kao nosač za bebe, također se uklapa na većinu konstrukcija dječjih kolica na tržištu. Adamex Kite sjedalo može se učvrstiti na tri načina stabilnim pričvršćivanjem na bazu ISOFIX. Također se može fiksirati pomoću standardnih sigurnosnih pojaseva u tri točke, što je pojednostavljeno EasyMount sustavom.

Dječja kolica

Adamex Kite opremljen je univerzalnim utorima za adaptere (jednako kao i Maxi Cosi), zahvaljujući kojima je kompatibilan s većinom konstrukcija dječjih kolica dostupnih na tržištu.Autosjedalicu je moguće montirati na dječja kolica Adamex (svi modeli), Muuvo (svi modeli), Maxi&Cosi (svi modeli) iz naše ponude. Za montiranje na dječja kolica potreban je adapter.

Tkanina

Tkanine i presvlake ispunjavaju stroge standarde OEko-tex standard 100 testa, dokazujući da ova tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje i sigurnost djeteta. Kite autosjedalica je dizajnirana posebno za potrebe najmanje djece. Opremljena jedinstvenim Easy-In sustavom koji olakšava umetanje djeteta u sjedalo. Udobnost i sigurnost osiguravaju upotrebom pjenaste memorije oblika u posebnom umetku, a inovativni materijal EPP koji apsorbira preopterećenje u slučaju sudara također pruža dodatnu sigurnost.

 

Ručka

Ergonomski oblik omogućuje vam da nosite autosjedalicu i čine je udobnom nosiljkom. Zahvaljujući upotrebi ručke s pričvrsnim sustavom kabine, povećana je sigurnost i zaštita djeteta. Ručica se može koristiti u 4 položaja, mijenjajući npr. KITE u zipku.

Sjenilo

Izrađena od najkvalitetnijih materijala, savršena je za zaštitu od sunčeve svjetlosti u unutrašnjosti automobila, kao i tijekom vanjskih šetnji.

 

EPP

EPP predstavlja inovativni materijal koji izgleda poput stiropora, ali se bitno razlikuje jer nije toliko krut ili krhak. Osim toga, karakterizira ga visoka otpornost na fizičke i kemijske čimbenike. Izvrsni parametri čvrstoće čine ovaj materijal idealno prilagođenim konstrukciji autosjedalice, jer se ne deformira, čak i pri velikim opterećenjima koje nastaju uslijed sudara. Osim toga, EPP je ekološki materijal koji je 100% recikliran, a također je karakteriziran antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima.

 

Bočna zaštita

Specijalno razvijen sustav bočne zaštite koji smanjuje preopterećenje i optimizira položaj djeteta u slučaju bočnog udara. To je postignuto korištenjem inovativnog EPP materijala u naslonu za glavu.

 

EasyMount

Inovativni Easy Mount sustav pomaže brzom i točnim pričvršćenjem sjedala pomoću sigurnosnih pojaseva. Posebno profilirani držači pojaseva omogućuju da sigurnosne pojaseve postavite ispravno, da čvrsto drže, da ne zapinju i da pravilno stabiliziraju autosjedalicu.

 

ISOFIX baza

Autosjedalica se može montirati u automobil pomoću ISOFIX konektora automobila ili pomoću sigurnosnih pojaseva automobila. Ovaj sustav montaže olakšava kasnije korištenje autosjedalice, jer je samo stavite na bazu te ne morate stavljati pojas svaki put. Baza je također opremljena dodatnom nogom za pričvršćivanje baze koju je razvio Avionaut. Ovo rješenje povećava sigurnost djeteta u slučaju sudara i smanjuje rizik nepravilnog pričvršćivanja sjedala.

 

Jednostavna instalacija u automobil

Zahvaljujući upotrebi inovativnog sustava za navođenje pojasa, instalacija pojasevima u automobilu je brza i praktična. Osim toga, sprječava nepravilnu montažu baze, što znatno povećava sigurnost djeteta tijekom putovanja.

 

ISOFIX

ISOFIX sustav se sastoji od dvije ručke koje se nalaze između sjedala i stražnjeg dijela automobila. Važno je da su ti držači izravno pričvršćeni na konstrukciju vozila, zahvaljujući kojima oni pružaju oštrije pričvršćenje nego kada je sjedalo pričvršćeno za sigurnosni pojas, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje sustava ISOFIX sprječava pogrešnu instalaciju sjedala.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Adamex Avionaut Kite 0-13 kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)