4BABY hranilica Decco – Black
139,00  116,76  Dodaj u košaricu
Akcija!

4BABY hranilica Decco – Black

116,76 

Nova redizajnirana hranilica 4BABY hranilica Decco – Black kombinira klasičan izgled s modernim stilom i funkcijama. Izrađena je u skladu s europskom sigurnosnom normom EN 14988:2017+A1:2020. Namijenjena djeci koja mogu samostalno sjediti (od otprilike 6 mjeseci) do težine 15 kg.

Nova redizajnirana hranilica 4BABY hranilica Decco – Black kombinira klasičan dizajn i izgled s modernim stilom i funkcijama. Izrađena je u skladu s europskom sigurnosnom normom EN 14988:2017+A1:2020. Hranilica je namijenjena djeci koja mogu samostalno sjediti (od otprilike 6 mjeseci) do težine 15 kg.

Meka presvlaka sjedala od eko-kože pruža djetetu potreban komfor i lako se održava. Dvostruki pladanj s pretincem za bočicu olakšava hranjenje i čišćenje jer se lako uklanja gornji dio. Sjedalo hranilice ima ugrađen podesivi sigurnosni pojas s uporištem u pet točaka, te sigurnosnu barijeru koja sprječava proklizavanje djeteta iz sjedala.

Decco ima mogućnost podešavanja visine sjedala na čak šest razina tako da je možete prilagoditi svakoj visini stola. Naslon možete postaviti u pet položaja uključujući i ležeći. U kombinaciji s podešavanjem oslonca za noge u tri položaja dobivate maksimalnu prilagodljivost za baš svako dijete.

Kotačići ugrađeni u stražnje noge hranilice osiguravaju lakše premještanje unutar doma. Lagana konstrukcija i pladanj kojeg možete ukloniti i postaviti na stražnje noge omogućuju izuzetno kompaktno i usko slaganje hranilice za pospremanje.

4BABY hranilica Decco – Black – tehničke karakteristike:

Dimenzije (širina/visina/dužina):

Sklopljena (izvan funkcije): 53/116/31 cm

Rasklopljena (u funkciji): 53/109/67 cm

Sjedalo: 29/43/21 cm

Težina hranilice: 8 kg

Jamstvo: 24 mjeseca

Proizvođač: 4BABY, Poljska, EU

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “4BABY hranilica Decco – Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)